Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Sugestii legate de factiunile pasnice


 • Please log in to reply
44 replies to this topic

#41
Taifun

Taifun

  Advanced Member

 • 42 posts

Sugestie:Legat de  factiunea taximetristrilor ar fi o  idee buna sa poate pune niste luminite rosu/verde insemnad liber si ocupat si sa activeze cand acesta este liber sau ocupat .

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:deorece ar intelege playeri ca taxiul este ocupat cu o comanda sau are deja un player in ea sa nu se mai urce toti si sa vrea sa-i ducem pe toti odata in diferite locatii.

Alte detalii:ar fi genial.

 

ljuSjfO.png


#42
RED

RED

  Member

 • 18 posts
 • Nick SA:MP
  RED

Sugestie: Cand pui o cerere de inactivitate in taxi, sa fi inactiv... gen daca faci 2 ore in /raport sa se anuleze cererea de inactivitate.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pai, cum vine asta ? pui inactivitate da tu faci ore in /raport da comenzile nu le poti face.. da orele da

Alte detalii: re Sniped/damage.#43
Tommy

Tommy

  Member

 • 11 posts

Sugestie: Propun ca la facțiunile pașnice să se bage mai multe sloturi deoarece sunt prea mulți playeri fără facțiune care la un moment dat se plictisesc doar de job și n-au cum intra într-o facțiune deoarece, ori nu este loc suficient, ori leader-ul dispune doar de puține locuri iar acesta ori alege prietenii, ori alege un player la nimereala, ceea ce nu mi se pare corect.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece ar crește șansa intrarii într-o facțiune și la level mai mic sau fără FH și ar fi jocul mai distractiv.

Alte detalii: Mulțumesc timpului acordat.#44
DoctorG

DoctorG

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie: Taxiurile sa nu mai stationeze la CNN

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cred ca de cel putin 10 ori am ramas prin niste locuri pustii si de fiecare data cand am apelat ”/service taxi” nu s-a intamplat nimic dar erau cel putin 10 taximetristi online si cand ajungi la CNN vezi numai ”Taxi liberr” pentru a face raportul.

Alte detalii: Daca esti la CNN si ai nevoie de taxi esti liber sa dai /service taxi si sa astepti sa vina cineva dupa tine.#45
Skeme

Skeme

  Advanced Member

 • 32 posts

Sugestie: Să fie micșorat sau schimbat sistemul de ore pentru raport.

De ce crezi ca ar fi de folosi aceasta sugestie?: Deoarece nu toți jucătorii se pot mișca timp de 7 ore. De exemplu: Intru la 17:00 și vreau să fac raportul în paramedic, stau la CNN sau într-o zonă aglomerată pentru a acorda heal-uri. Stau până la 18:00 (adică până la payday) și văd că am jucat doar 30 de minute, dar eu am stat tot timpul ăsta pe server. (adică o oră întreagă pe server)

Alte detalii: Măcar să fie micșorat raportul la 5 ore pe săptămână


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users