Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Sugestii legate de factiunile pasnice


 • Please log in to reply
56 replies to this topic

#41
Taifun

Taifun

  Advanced Member

 • 45 posts

Sugestie:Legat de  factiunea taximetristrilor ar fi o  idee buna sa poate pune niste luminite rosu/verde insemnad liber si ocupat si sa activeze cand acesta este liber sau ocupat .

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:deorece ar intelege playeri ca taxiul este ocupat cu o comanda sau are deja un player in ea sa nu se mai urce toti si sa vrea sa-i ducem pe toti odata in diferite locatii.

Alte detalii:ar fi genial.

 


#42
RED

RED

  Advanced Member

 • 121 posts
 • Nick SA:MP
  RED

Sugestie: Cand pui o cerere de inactivitate in taxi, sa fi inactiv... gen daca faci 2 ore in /raport sa se anuleze cererea de inactivitate.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pai, cum vine asta ? pui inactivitate da tu faci ore in /raport da comenzile nu le poti face.. da orele da

Alte detalii: re Sniped/damage.


oI7lVzo.png                  f0jFe9A.png


#43
Tommy

Tommy

  Member

 • 15 posts

Sugestie: Propun ca la facțiunile pașnice să se bage mai multe sloturi deoarece sunt prea mulți playeri fără facțiune care la un moment dat se plictisesc doar de job și n-au cum intra într-o facțiune deoarece, ori nu este loc suficient, ori leader-ul dispune doar de puține locuri iar acesta ori alege prietenii, ori alege un player la nimereala, ceea ce nu mi se pare corect.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece ar crește șansa intrarii într-o facțiune și la level mai mic sau fără FH și ar fi jocul mai distractiv.

Alte detalii: Mulțumesc timpului acordat.#44
DoctorG

DoctorG

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie: Taxiurile sa nu mai stationeze la CNN

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cred ca de cel putin 10 ori am ramas prin niste locuri pustii si de fiecare data cand am apelat ”/service taxi” nu s-a intamplat nimic dar erau cel putin 10 taximetristi online si cand ajungi la CNN vezi numai ”Taxi liberr” pentru a face raportul.

Alte detalii: Daca esti la CNN si ai nevoie de taxi esti liber sa dai /service taxi si sa astepti sa vina cineva dupa tine.#45
Skeme

Skeme

  Advanced Member

 • 42 posts

Sugestie: Să fie micșorat sau schimbat sistemul de ore pentru raport.

De ce crezi ca ar fi de folosi aceasta sugestie?: Deoarece nu toți jucătorii se pot mișca timp de 7 ore. De exemplu: Intru la 17:00 și vreau să fac raportul în paramedic, stau la CNN sau într-o zonă aglomerată pentru a acorda heal-uri. Stau până la 18:00 (adică până la payday) și văd că am jucat doar 30 de minute, dar eu am stat tot timpul ăsta pe server. (adică o oră întreagă pe server)

Alte detalii: Măcar să fie micșorat raportul la 5 ore pe săptămână#46
Ming12345

Ming12345

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie: Ati putea pune mai multe sloturi la factiunile pasnice deoarece sunt cam putine si multa lume ar dori sa intre.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Asa mai multi jucatori ar putea intra in factiuni mult mai usor.

Alte detalii: Va multumesc.Bafta.

 


#47
Haxwell

Haxwell

  Advanced Member

 • 33 posts

Sugestie: Ca atunci cand un instructor da [/startlesson] pe x, x sa poata conduca maverickul din factiunea respectiva ( SI LV/SF ).

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece atunci cand elicopterele de la rent sunt luate nu avem cu ce da licentele.

Alte detalii: -#48
dAreK.

dAreK.

  Newbie

 • Pip
 • 0 posts

Sugestie:Propun ca cei care fac raportul mai repede decat ceilalti gen 100/70 si 15:00/7, sa le fie salvate comenzile/licentele/suspectii si orele pentru saptamana viitoare.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Din punctul meu de vedere acest sfat poate ajuta intr-un procent de 60%-70% pe cei din factiuni, deoarece pot face mai mult ore sau comenzi/licente/suspectii.

Alte detalii:Spre sa va ganditi la acest lucru.


 • nemesys1 likes this

Posted Image

 

Posted Image


#49
ToxicArrow. 48

ToxicArrow. 48

  Advanced Member

 • 300 posts

Sugestie: -Coliderii sa poata folosi /l.

 

-NEWS REPORTERS

Sa se adauge un sistem de scris ziare, subiectele fiind alese de lider in fiecare saptamana, de exemplu despre o masina anume, sau despre o intamplare anume.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Cand nu e liderul online si trebuie sa sanctionezi si trebuie sa ceri o parere, n-ai cui o cere. E mai bine asa, ca dupa liderul cand intra sa nu aiba de inchis reclamatii lasate de colider fiindca n-a stiut cum sa sanctioneze.

 

Ar reduce plictiseala din NR.

 

Alte detalii:-


 • SERJZO and Hoodlumr. like this

Doamne uneori mă-ntreb de ce am primit viaţă

Am zile-n care privesc oamenii și mor de greaţă"

abnP6v.png

       #RubyNephrite 

 Manager (5) & Responsabil                                                                                                                                                                          

               jPQC3D.png

 

       

 


#50
SERJZO

SERJZO

  Advanced Member

 • 62 posts

News Reporters 

 

Sugestie:  Cand un reporter se logheaza pe server sa primeasca o camera, sau sa fie o comanda pentru a lua camera. Un reporter trebuie sa aiba mereu camera la el. 

Pe langa asta eu sunt pasionat de fotografii, si sa dau 2000$ de fiecare daca pe o camera, e destul de costisitor.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: S-ar putea incepe un nou event in cadrul factiunii de timp "Photo of the Week" sau ceva de genu prin care un membru sa fie rasplatit cu un bonus de catre lider / colider.

Alte detalii: O fotografie pe care am facut-o eu: https://i.imgur.com/PMqxESz.jpg


Edited by SERJZO, 05 November 2017 - 11:16 AM.

 • Glamorous, DarkAlexutzu, ToxicArrow. 48 and 1 other like this

EyenBhV.png


#51
nemesys1

nemesys1

  Newbie

 • 6 posts

Sugestie:La fiecare prag de zile sa se dea un bic bonus din seiful factiunii, astfel vom avea mai multi playeri cu rank 5 de exemplu

100days-10kk                  150days-15kk                   200days-20kk etc.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Sunt foarte multi care cum fac 50 days pun demisia iar unii care stau multe zile nu au beneficii sa fie atrasi de ceva.

Alte detalii:Sper sa se tina cont de ce am zis si un Like nu strica.#52
MehDi

MehDi

  Member

 • 27 posts

Sugestie: adăugați mai multe sloturi pe facțiuni.

 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: deoarece jucătorii online au 90% doar civili.

Alte detalii: PARA SI PD FBI NG NR 60 sloturi  , si mafie 30 sloturi acest lucru va da șansa unor noi jucători

 

scz pentru rip limba


graphic.png

photo.jpg

SUBSCRIBE VA ROG


#53
Nang

Nang

  Advanced Member

 • 63 posts

Sugestie: Propun ca la sedinte cel mai activ player din factiunea respectiva (activ ca ore + raport) sa primeasca o saptamana 'free' sau raportul sa ii fie micsorat.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Astfel membrii vor avea o motivatie in plus sa fie activi si sa-si faca raportul cat mai bine, ca toti playerii de pe server sa beneficieze de ajutorul factiunilor pasnice. 

Alte detalii: Spre exemplu in zile de sedinte nu poti beneficia de un [/service taxi] sau de o licenta, am trait pe pielea mea si stiu ce inseamna. Eu unul as fi motivat sa trag tare o saptamana iar urmatoarea sa fie mai usor.#54
GeorgeC312

GeorgeC312

  Advanced Member

 • 256 posts

SCHOOL INSTRUCTORS

 

Sugestie: Sugerez ca instructorii sa poata confisca licente, fie ele licente de weapon/fly/sailing, printr-o comanda, alaturi de dovezi postate pe forum la sectiunea factiunii sale. (dar mai mult pentru gun, deoarece se face abuz).

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Se intampla ca in orele diminetii (7-12) sa nu fie admini online sa se ocupe de dm-isti, ceea ce e foarte aiurea si deranjant totodata. Politistii n-au ce sa le faca daca ei nu primesc cop-attack, respectiv sa le fie licenta confiscata/suspendata. Ar fii un plus zic, mai ales celorlalti jucatori ce nu le place sa fie disturbati de aceste creaturi.

Alte detalii: Daca tot noi instructorii, le dam licente ( https://s17.postimg....uctedecopac.png ) , zic si eu, tot noi sa le-o confiscam in caz de nevoie. Uitati aici suficiente dovezi, ca sa va dati seama, ce putem elimina: 

http://rubypanel.nep...aint/view/36082

http://rubypanel.nep...aint/view/36081

http://rubypanel.nep...aint/view/36080

http://rubypanel.nep...int/view/36078 


Edited by GeorgeC312, 16 November 2017 - 07:25 PM.

jGICT6c.png


#55
Essex

Essex

  Advanced Member

 • 42 posts
e ok ideea

                                                                                           a2HQerk.gif


#56
UndercoverGuy

UndercoverGuy

  Newbie

 • 2 posts
Sugestie: Sofer personal pe limuzina.
De ce crezi ca ar fi de folos?: Pai da se adauge limuzina la pret mai mare, doar cei cu bani sa aiba, (la fel ca in viata reala) si sa angajezi un sofer (jobul de sofer sa fie al doilea pe langa job normal) si la tastarea comenzii /calldriver sa vina la tine iar tu serverul va trage din banii tai suma pentru distanta parcursa pentru a fi platit soferul.
Alte detalii: Bafta!

#57
MariusMIF

MariusMIF

  Advanced Member

 • 52 posts

Da , este o idee buna dar ori ca le confiscam noi ori ca le confisca adminii mi se pare aceasi treaba, daca n-ar mai fii dm-istii acestia noi nu am mai putea da licente deoarece iei asteapta 2 ore si ne apeleaza iar pe noi , nustiu , poate n-am inteles bine ce ai zis tu , da raspunsul final este ca ideea este geniala !


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users