Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Sugestii legate de factiunile pasnice


 • Please log in to reply
34 replies to this topic

#21
.VictorHyena

.VictorHyena

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie: Comanda pentru testul de intrare

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: eu cred ca va ajuta foarte mult factiunile, dar asta ramane de vazut

Alte detalii: Aceasta comanda [/ft] [/factiontest] ajuta foarte mult , se foloseste in felul urmator: Un player a fost acceptat in factiune , el are 48 de ore la dispozitie sa contacteze un tester. Daca el nu contacteaza in cele 48 ore el va fi automat respins la teste, si acum sa revenim la comanda : (/factiontest [/ft] o folosim atunci cand acest player este pregatit pentru testul de intrare, noi testerii vom trebui sa dam ex: /f Vito.Corleone(69) la mine pentru testul teoretic, si dam : /ft vito.Corleone sau /ft 69 depinde de id si de nume , asa daca el a trecut testul teoretic sa zicem cu 2/3 anuntam pe /f : Vito.Corleone(69) a trecut testul teoretic cu 2/3 , Si vom anunta : /f Vito.Corleone(69) incepe testul practic . Testul practic depinde de ce factiune este pentru test, depinde in los santos Taxi el v-a trebui sa ne transporte la locatiile pe care i le vom zice , si el daca ocoleste/i se ia carnetul/a trecut pe banda opus de mers, el va acumula niste puncte si daca acumuleaza 6 puncte el va fi automat picat. Sper sa va placa ideile mele . 

 

 

 #22
Gopnik_Slav

Gopnik_Slav

  Newbie

 • 3 posts

SCHOOL INSTRUCTORS

 

- Eliminare : Eliminati factiunea "School Instructors" deoarece nu sunt destui oameni sa se ocupe de toata lumea.  -_- 

- De ce ar trebui sa eliminam factiunea "School Instructors" (motive) : Fiindca playerii asteapta prea mult ca un instructor sa raspunda cererii. Drept urmare, jucatorii nu vor mai avea posibilitatea sa indeplineasca anumite sarcini din cauza ca nu au permisul necesar. :( 

- Cum ar trebuii sa fie inmanate licentele?Simplu, introduceti acelasi proces de luare a licentei ca si la Driving School (licenta pentru condus masini/motociclete). Asa jucatorii nu se vor mai baza pe altcineva si isi vor putea lua/reinnoi licenta mult mai simplu.  :) 

- Alte propuneriTestul pentru flying sa decurga astfel : Un numar de checkpoint-uri prin care jucatorul trebuie sa intre cu avionul.

                            Testul pentru sailing sa decurga astfel : Un numar de checkpoint-uri prin care jucatorul trebuie sa intre cu barca.#23
Gopnik_Slav

Gopnik_Slav

  Newbie

 • 3 posts

SCHOOL INSTRUCTORS

 

- Eliminare : Eliminati factiunea "School Instructors" deoarece nu sunt destui oameni sa se ocupe de toata lumea.  -_- 

- De ce ar trebui sa eliminam factiunea "School Instructors" (motive) : Fiindca playerii asteapta prea mult ca un instructor sa raspunda cererii. Drept urmare, jucatorii nu vor mai avea posibilitatea sa indeplineasca anumite sarcini din cauza ca nu au permisul necesar. :( 

- Cum ar trebuii sa fie inmanate licentele? : Simplu, introduceti acelasi proces de luare a licentei ca si la Driving School (licenta pentru condus masini/motociclete). Asa jucatorii nu se vor mai baza pe altcineva si isi vor putea lua/reinnoi licenta mult mai simplu.  :) 

- Alte propuneri : Testul pentru flying sa decurga astfel : Un numar de checkpoint-uri prin care jucatorul trebuie sa intre cu avionul.

                            Testul pentru sailing sa decurga astfel : Un numar de checkpoint-uri prin care jucatorul trebuie sa intre cu barca.


 • Brewster ZEW likes this

#24
RCosti

RCosti

  Member

 • 12 posts

Sugerez ca instructorii să fie obligați să acorde un număr de licențe ales de STAFF pe zi.

Toți jucătorii de pe server au văzut cât de 'buni' sunt instructorii, jumătate din ei sunt AFK și restul sunt la farm/trucker.


Edited by RCosti, 09 July 2017 - 05:22 PM.

cP1Y57n.png


#25
Zhao

Zhao

  Newbie

 • 9 posts

Sugestie: Propun sa fie implementat un sistem de tracking pentru factiunea taxi, astfel incat cand taximetristul accepta o comanda, clientul respectiv sa poata monitoriza locatia taximetristului in timp real.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru o mai buna functionare a factiunii.

Alte detalii: Multumesc pentru atentie.


"Natura ne aseamănă. Educația ne deosebește."

Confucius


#26
MrIonut

MrIonut

  Newbie

 • 7 posts

SCHOOL INSTRUCTORS

Sugestie: Sa fie mai scumpe licentele, mai ales cea de boat. Sunt 80 de instructori pe server dintre care sa zicem 40 online/1000 de playeri care se schimba mereu. Normal ca nu ai chef sa dai licente dupa ce iti faci raportul cand o licenta de boat este 50k , mai bine te gandesti sa faci de 2 ori truck fiind mult mai usor . Sa se implementeze o comanda precum "/payinstructor weapon" si instructorul sa primeasca banii din BANCA playerului. Weapon-200k , Fly - 150k , Boat - 150k

 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ca sa avem un impuls dupa ce ne terminam raportul

 

Alte detalii:Sper sa imi fie luata in considerare sugestia.


Edited by MrIonut, 21 July 2017 - 05:15 PM.


#27
iMadalin

iMadalin

  Membru de elită cu BAC

 • 1,333 posts

Paramedics

 

Sugestie: cum apare la orele necesare terminării raportului de activitate (05:12/07:00) așa să apară și la heal-uri în funcție de rank (69/70 - rank 1 ex)

De ce crezi că ar fi de folos această sugestie: am evita de pe chat: câte erau la rank x? câte mai am nevoie oare? și chestii din astea și mai ajută la o mai bună organizare a serverului.


Blogul meu personal este aici: click

 


#28
DorinTeodor

DorinTeodor

  Newbie

 • 3 posts

Sugestie:Sa se adauge o noua factiune de tip instructori deoarece stai sa cauti in instructor sa iti dea o licenta foarte mult timp, sau sa se mareasca raport la instructori.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Deoarece multi jucatori stau sa caute un intructor si ei nici nu iti raspund.

Alte detaii:SPER SA SE FACE DREAPTATEEEE.

 

     

School Instructors


Edited by DorinTeodor, 23 July 2017 - 11:25 AM.


#29
Brewster ZEW

Brewster ZEW

  Newbie

 • 6 posts
General Factions:


Sugestie: Salut, sugestia mea ar fi să se adauge o noua regulă în regulamentul liderilor, ce constă în: La corectarea aplicațiilor, fiecare lider / sublider are dreptul să-și aleagă membrul care are cel puțin X ore jucate. (Orele le stabiliti voi). Propun asta deoarece alții cu peste 50 ore jucate, fara LP si activ este respins si unu cu 17 ore jucate este acceptat. Nu mi se pare deloc corect.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece fiecare membru mai avansat ar avea o sansă in factiune.

Alte detalii: Cam atat.

#30
Massive

Massive

  Newbie

 • 3 posts

Sugestie: Sa se adauge School Instructors Los Santos si sa se mareasca pretul licentelor pentru un mic impuls.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca multi jucatori nu au licente si mai bine ar fi sa mariti pretul licentelor si sa mai adaugati o factiune decat sa mariti raportul de fiecare data. Unii instructori nu au timpul necesar si nu pot da licente non-stop.

Alte detalii: -


Edited by Massive, 27 July 2017 - 07:31 AM.


#31
Roshan

Roshan

  Advanced Member

 • 34 posts

Sugestie: Eu fiind instructor ma cam deranjeaza cand sustin testul, anunturile de pe /ad. Propunearea mea este ca in viitorul update sa se adauge la /tog optiunea de a dezactiva anunturile de pe /ad.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie? Instructorii nu ar mai avea spam in chat si se pot face cat mai putine poze in timpul acordarii unui test.

Alte detalii: Sper sa se ia in considerare aceasta sugestie, ne-ar fi de folos.#32
raresmaier234

raresmaier234

  Newbie

 • 1 posts

News Reporters

 

Sugestie: Sa se adauge optiunea de 'Emisiune' in raportul de activitate, nu doar cea de 'Interviu'.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Face jocul mult mai frumos cu aceasta optiune, deja la 'Interviu' e acelasi lucru, aceleasi intrebari. Emisiunile sa fie create si de catre reporteri pe loc, daca au idei, sau daca nu se poate, sa se faca o optiune 'Reporteri calificati' si sa se aleaga de catre lider acesti reporteri calificati.  

Alte detalii: Eu zic ca este o idee foarte buna, sunt sigur ca multi jucatori s-au saturat de 'Interviuri'.#33
MrDan

MrDan

  Newbie

 • 6 posts

Sugestie:Ar trebui sa se mareasca de 3 ori raportul la instructori!!!

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Cand expira licentele sau nu le au, astia stau pe loc se odihnesc si nu fac nimik, altii nu pot da rob pt ca  nu au licenta, altii nu pot face questu cu barca.

Alte detalii:Va rog ajutatine  #FIXRAPORT#34
BuhuhuDrace

BuhuhuDrace

  Newbie

 • 3 posts

Sugestie: Marire raport TAXI

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: De cand joc pe acest server, fara sa exagerez, nu am masina personala deci "incerc" sa folosesc taxi dar nu pot. Pur si simplu, de cand joc pe server, am dat cred ca service taxi de 40 de ori si niciodata nu mi-a acceptat un taximetrist cererea. NICIODATA. E aiurea, cand esti incepator si nu ai masina si nu poti merge cu nimic.

Alte detalii:#35
Rower

Rower

  Member

 • 18 posts
             Taxi
 
 
 
 
Sugestie: Sugerez schimbarea culorii chat-ului /tx.
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Noi, taximetristii, avem chat-ul portocaliu /wt, avem chatul galben pe /c, prin urmare, chat-ul /tx este foarte greu observabil iar informatiile utile ce sunt transmise pe acel chat sunt ignorate fara sa vrem. O culoare foarte ok pentru acest chat este albastru.
Alte detalii:

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users