Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Sugestii legate de departamente


 • Please log in to reply
48 replies to this topic

#41
BlueMarcu

BlueMarcu

  Advanced Member

 • 315 posts

Sugestie: Sa fie marita raza de omorare a unui suspect. 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Doaarece cand tragem intr-un player mai la departare si il omoram nu se pune la raport, mai exact nu il bagam in jail. 

Detalii: -


Edited by BlueMarcu, 28 September 2017 - 11:09 PM.

 • Jackkk likes this

gl0Sg99.gif

>>Look at that NY style, yeah<< 

**DUUUDE**

giphy.gif


#42
ad1qua

ad1qua

  Member

 • 23 posts

Sugestie: Sa nu mai aiba voie sa traga in masina dupa ce iese fum din ea, ca astia in loc sa faca pana. trag ca disperatii in masina pana o bubuie de pe G, ce regula e asta? ma joc samp de 8 ani si voi lasati aceasta regula proasta sa ii lasati pe aia sa faca db? lasatii ma sa faca doar pana si atat. Cand coboara poate sa traga  cat vor ei in masina.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar mai avea si cei ce fug de politie o sansa, nu sa moara instant de la db.

Alte detalii: Nu e asa complicat sa faci pana pe spate :) daca esti ratat nu mai intra pd, simplu.#43
Helios

Helios

  Newbie

 • 6 posts

Sugestie: Să avem posibilitatea să putem pune un kevlar (armură) pe caracter când suntem duty.

             O poză (https://imgur.com/a/uLHI0)

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar arăta mai bine și mai realist.

Alte detalii:-


Edited by Helios, 23 October 2017 - 07:39 PM.


#44
Jackkk

Jackkk

  Member

 • 21 posts

Sugestie: Propun ca politistii sa nu mai poata trage de pe G cu arma in alte masini . Acel lucru se numeste Drive-By.Pai frate, nu e corect ca sa vina 2 politisti de exemplu si unu sa stea pe G si sa te bubuie in 3 secunde cu arma din mers. Ce-i asta? Stiti cu toti bugul pe G. Cand te dai jos nu poti trage in el cateodata si tragi ca prostu' 100 de gloante si te miri cum omu nu moare. Pai normal daca sta pe G si trage. La ceilalti playeri (toti inafara de copi) de ce n-ati pus sa poata trage de pe G? De asta politistii sunt avantajati si nu ai cum sa scapi daca vin 2 si trage unul de pe G, imediat te bubuie. Este drive-by, non-fp mai ales ca este si un bug cand sta pe G si nu moare (de la samp) . Il stiti si voi bugul nu e nevoie sa va spun, daca e si filmez. Stiu ca in viata reala poti trage de pe locul pasagerilor, pe geam... dar plm zic si eu ca e SAMP si este un Non-Fp foarte mare mai ales ca este si bug si nu-l poti omori cateodata.

 

Sugestie 2: Propun ca atunci cand un taximetrist are un client care da G la el(este in masina) sa nu mai poata intra altii in acea masina, adica sa dea G.Cu aceasta ocazie s-ar evita si posturile aiurea, dar si sa fie ca in viata reala frate.Stiti, taximetristii in viata reala au rosu sus la taximetru si lumea vede cand sunt ocupati sau nu, cand vrei sa iei un taxi. Daca vezi ca are rosu si e clientu in masina nu ii mai faci cu mana. Cand vezi ca are verde faci cu mana cand e in trecere (aceste exemple sunt din viata reala). Revenind la samp, cum am spus, cand un taximetrist are client pe X si vreau eu Y sa ma urc in masina sa-mi scrie: "Acest taximetrist are deja client"

 

Sugestie 3: Propun sa poti lua mai multe Gascan-uri. Acestea fiind in numar de 3 (https://imgur.com/a/OVdeF) si sa iti apara la /stats cate ai. Sa poti da /fillgascan la toate si sa le poti vinde prin comanda /sellgascan cu un pret intre 1$ - 500.000$ la playerii care raman fara benzina. Aceasta propunere cred eu ca este foarte folositoare, unica si ajuta mult playerii de level mic.Cine ramane fara benzina, doar ii dai /sellgascan si iti plateste.Sa iti puna o restrictie cand vinzi: ''Nu poti vinde aceasta canistra pentru ca nu este umpluta cu benzina'' .

 

Sugestie 4: Cand dai /v sa-ti apara ca la /stats cate masini si cate sloturi mai ai libere (https://imgur.com/a/WuTpQ)

 

Sugestie 5: Aceasta sugestie este legata de scaderea timpului de stat la wanted. Sunt 6 stele a cate 20de minute pe fiecare stea (6 x 20 = 120 de minute) . Deci 120 de minute sa stai sa scapi de wanted. Pai mai bine dai /q :)) sa fim seriosi, cine sta atat daca vrea sa scape de wanted? E ceva imposibil... nu suntem in viata reala. Propun sa fie 5 minute de stat pe stea... ar fi mult mai real si mai bine, nu sta nimeni 20 minute daca vrea sa scape. Daca nu, sa inteleg ca daca faci o infractiune pe sv singurul loc unde te duci e in jail? Deci 120 de minute de stat si daca intri in jail cu 6 stele pentru ROB stai 30 de minute :)) , unde mai e logica?

 

Sugestie 6: Propun sa poti trece prin playerii ce sunt pe /sleep intr-o casa. De ce? Pentru ca atunci cand vrei sa te pui pe /sleep iti spune ''Departeaza-te de intrarea casei!'' . Si cateodata sunt prea multi playeri si nu poti sa treci de ei.(https://imgur.com/a/4WHnQ) Daca tot sunt pe /sleep, eu zic ca ar fi bine sa poti trece prin ei, deoarece nu deranjeaza cu nimic ! Totodata poate sa abuzeze cineva de acest ''glitch'' si sa intre intr-o casa avand wanted, sa treaca cumva prin playeri si dupa sa te chinui ca PD sa treci de acel zid de oameni ''sleep''

 

Sugestie 7: Propun ca atunci cand un jucator are mute si ii dai /sms sa-ti spuna : ''Acest jucator are mute" , dar sa-i poti da sms incontinuare, da' na zic si eu sa stii ca are mute si sa nu mai continui sa vorbesti ca prostu'...

 

Sugestie 8: Propun ca atunci cand iti da un cop tazed sa nu mai stai 8 secunde, sa stai 5. E prea mult 8 secunde zic eu, de ce nu a-ti nu 20 secunde? Ca sa vina tot departamentu pe tine?

 

Sugestie 9: Propun ca atunci cand dai /fill sa nu mai poti da de la mama drq (exemplu https://imgur.com/a/ZngM5). Zic si eu ... ca in realitate nu dai de dupa gard, iei furtunu si bagi benzina nu ? =)) sa se scada raza, fix cat trebuie sa fii langa sa bagi.

 

Sugestie 10: Propun sa se faca un sistem anti-reclama. De ce? E un server cu 1000 de playeri si vine un descult de pe un server cu 20 de playeri sa faca reclama la serverul lui. Poate adminii nu-s on, face spam, altele si tu stai sa faci post si sa ia ban dupa o zi... Pur si simplu cand scrii ''gta.'' sa detecteze sistemul si sa iti dea mute, in acelasi timp trimitand mesaj adminilor automat cu textul zis de respectivul.

 

Sugestie 11: Sa se faca un busines nou in care intri cu masina si poti vedea hiddenurile fix cum stau pe masina. Stiu ca ziceti ca sunt toate culorile la /colors, dar mi s-a intamplat sa pun o culoare pe Infernus si sa arate altcumva decat pe Elegy, adica nu dadea bine pe Elegy. Asa frate te duci la acel BIZ cu masina pe care vrei hidden-ul respectiv, tastezi comanda /seehidden 128 228 de exemplu si vezi exact cum arata.Si asa poti testa toate culorile.Eu zic ca ar fii o idee buna, un biz unic si bun.

 

Sugestie 12: Propun ca la GunShop sa se adauge urmatoarele arme: 9MM si Rifle

 

Sugestie 13: Propun ca atunci cand dai ROB sa nu iti apara playeri pe mapa, deoarece se face NON-FP . Stiti si voi... eu zic sa fie la fel ca si cum ai da permisul de conducere, esti singur pe mapa. Cand ai acel timp sa te duci la CP, sa nu vezi pe nimeni pe mapa.


Edited by Jackkk, 29 October 2017 - 12:41 PM.


#45
Fr3aky

Fr3aky

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie:Cand te respinge un leader,sau co-leader,sa scrie de ce ai fost respins.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Deorece este o metoda foarte buna,si vei stii cu ce-i ai gresit.Sau ce-i gresit la tine.

Alte detalii:Sper sa mi-se aprobe aceasta sugestie.O zi buna.#46
SUPERSTiTUM

SUPERSTiTUM

  Newbie

 • 5 posts
Sugestie: Polițiștii să poată folosi /elevator la HQ-ul oricărei facțiuni.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Polițiștii nu pot folosi comanda deoarece la ea au acces numai membrii facțiunii cu HQ-ul respectiv, iar dacă aceștia au wanted, pot profita de acest lucru.

Alte detalii: Mulțumesc pentru timpul acordat. Această sugestie mi se pare destul de impoartantă.

Edited by SUPERSTiTUM, 05 November 2017 - 08:11 PM.


#47
CristinelPlay

CristinelPlay

  Newbie

 • 4 posts
Ar fi fain daca s ar adauga gen oricare care conduce o masina sa apese gen tasta :o ca sa-si puie Ventura ,dar politistilor sa le arate cand trec pe langa in player ,daca are say nu Ventura.
Parerea mea

#48
CristinelPlay

CristinelPlay

  Newbie

 • 4 posts
Centura*

#49
SeNeS

SeNeS

  Member

 • 26 posts

Sugestie: Avand in vedere ca s-au scos drogurile in raport la FBI, ar fi bine sa se bage asa zise "licente neautorizate', pe care le vand mafiotii la un pret dublu doar ca tin mai putin, doar 10 ore sau mai putin, insa au si un beneficiu, sa ai arme in gun-shop care au nevoie de "licentele neautorizate" De exemplu poti cumpara rifla cu ele, glock, sawn-off etc, iar atunci cand cumperi una sa ai posibilitate n% sa primesti wanted pentru lincenta gun neautorizata si Agentii din FBI sa porneasca la drum spre ei.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cred ca ar fi de flolos deoarece FBI degeaba e FBI daca nu exista ancheta.

Alte detalii:-


Edited by SeNeS, 23 November 2017 - 01:46 PM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users