Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!LOGINREGISTER
Photo

Sugestii legate de departamente


 • Please log in to reply
125 replies to this topic

#41
Marco.

Marco.
 • Posts:
  576
 • Joined:
  13-June 17
 • Reputation:
  20
 • Nick RUBY:
  LilMarco
 • Sugestie: Sa fie marita raza de omorare a unui suspect. 

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Doaarece cand tragem intr-un player mai la departare si il omoram nu se pune la raport, mai exact nu il bagam in jail. 

  Detalii: -


  Edited by BlueMarcu, 28 September 2017 - 11:09 PM.

  • Jackkk likes this

  3RM47Ar.gif

   

   


  #42
  ad1qua

  ad1qua
 • Posts:
  23
 • Joined:
  08-August 17
 • Reputation:
  2
 • Sugestie: Sa nu mai aiba voie sa traga in masina dupa ce iese fum din ea, ca astia in loc sa faca pana. trag ca disperatii in masina pana o bubuie de pe G, ce regula e asta? ma joc samp de 8 ani si voi lasati aceasta regula proasta sa ii lasati pe aia sa faca db? lasatii ma sa faca doar pana si atat. Cand coboara poate sa traga  cat vor ei in masina.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar mai avea si cei ce fug de politie o sansa, nu sa moara instant de la db.

  Alte detalii: Nu e asa complicat sa faci pana pe spate :) daca esti ratat nu mai intra pd, simplu.  #43
  Helios

  Helios
 • Posts:
  6
 • Joined:
  17-June 17
 • Reputation:
  0
 • Sugestie: Să avem posibilitatea să putem pune un kevlar (armură) pe caracter când suntem duty.

               O poză (https://imgur.com/a/uLHI0)

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar arăta mai bine și mai realist.

  Alte detalii:-


  Edited by Helios, 23 October 2017 - 07:39 PM.


  #44
  Jackkk

  Jackkk
 • Posts:
  32
 • Joined:
  05-August 17
 • Reputation:
  5
 • Sugestie: Propun ca politistii sa nu mai poata trage de pe G cu arma in alte masini . Acel lucru se numeste Drive-By.Pai frate, nu e corect ca sa vina 2 politisti de exemplu si unu sa stea pe G si sa te bubuie in 3 secunde cu arma din mers. Ce-i asta? Stiti cu toti bugul pe G. Cand te dai jos nu poti trage in el cateodata si tragi ca prostu' 100 de gloante si te miri cum omu nu moare. Pai normal daca sta pe G si trage. La ceilalti playeri (toti inafara de copi) de ce n-ati pus sa poata trage de pe G? De asta politistii sunt avantajati si nu ai cum sa scapi daca vin 2 si trage unul de pe G, imediat te bubuie. Este drive-by, non-fp mai ales ca este si un bug cand sta pe G si nu moare (de la samp) . Il stiti si voi bugul nu e nevoie sa va spun, daca e si filmez. Stiu ca in viata reala poti trage de pe locul pasagerilor, pe geam... dar plm zic si eu ca e SAMP si este un Non-Fp foarte mare mai ales ca este si bug si nu-l poti omori cateodata.

   

  Sugestie 2: Propun ca atunci cand un taximetrist are un client care da G la el(este in masina) sa nu mai poata intra altii in acea masina, adica sa dea G.Cu aceasta ocazie s-ar evita si posturile aiurea, dar si sa fie ca in viata reala frate.Stiti, taximetristii in viata reala au rosu sus la taximetru si lumea vede cand sunt ocupati sau nu, cand vrei sa iei un taxi. Daca vezi ca are rosu si e clientu in masina nu ii mai faci cu mana. Cand vezi ca are verde faci cu mana cand e in trecere (aceste exemple sunt din viata reala). Revenind la samp, cum am spus, cand un taximetrist are client pe X si vreau eu Y sa ma urc in masina sa-mi scrie: "Acest taximetrist are deja client"

   

  Sugestie 3: Propun sa poti lua mai multe Gascan-uri. Acestea fiind in numar de 3 (https://imgur.com/a/OVdeF) si sa iti apara la /stats cate ai. Sa poti da /fillgascan la toate si sa le poti vinde prin comanda /sellgascan cu un pret intre 1$ - 500.000$ la playerii care raman fara benzina. Aceasta propunere cred eu ca este foarte folositoare, unica si ajuta mult playerii de level mic.Cine ramane fara benzina, doar ii dai /sellgascan si iti plateste.Sa iti puna o restrictie cand vinzi: ''Nu poti vinde aceasta canistra pentru ca nu este umpluta cu benzina'' .

   

  Sugestie 4: Cand dai /v sa-ti apara ca la /stats cate masini si cate sloturi mai ai libere (https://imgur.com/a/WuTpQ)

   

  Sugestie 5: Aceasta sugestie este legata de scaderea timpului de stat la wanted. Sunt 6 stele a cate 20de minute pe fiecare stea (6 x 20 = 120 de minute) . Deci 120 de minute sa stai sa scapi de wanted. Pai mai bine dai /q :)) sa fim seriosi, cine sta atat daca vrea sa scape de wanted? E ceva imposibil... nu suntem in viata reala. Propun sa fie 5 minute de stat pe stea... ar fi mult mai real si mai bine, nu sta nimeni 20 minute daca vrea sa scape. Daca nu, sa inteleg ca daca faci o infractiune pe sv singurul loc unde te duci e in jail? Deci 120 de minute de stat si daca intri in jail cu 6 stele pentru ROB stai 30 de minute :)) , unde mai e logica?

   

  Sugestie 6: Propun sa poti trece prin playerii ce sunt pe /sleep intr-o casa. De ce? Pentru ca atunci cand vrei sa te pui pe /sleep iti spune ''Departeaza-te de intrarea casei!'' . Si cateodata sunt prea multi playeri si nu poti sa treci de ei.(https://imgur.com/a/4WHnQ) Daca tot sunt pe /sleep, eu zic ca ar fi bine sa poti trece prin ei, deoarece nu deranjeaza cu nimic ! Totodata poate sa abuzeze cineva de acest ''glitch'' si sa intre intr-o casa avand wanted, sa treaca cumva prin playeri si dupa sa te chinui ca PD sa treci de acel zid de oameni ''sleep''

   

  Sugestie 7: Propun ca atunci cand un jucator are mute si ii dai /sms sa-ti spuna : ''Acest jucator are mute" , dar sa-i poti da sms incontinuare, da' na zic si eu sa stii ca are mute si sa nu mai continui sa vorbesti ca prostu'...

   

  Sugestie 8: Propun ca atunci cand iti da un cop tazed sa nu mai stai 8 secunde, sa stai 5. E prea mult 8 secunde zic eu, de ce nu a-ti nu 20 secunde? Ca sa vina tot departamentu pe tine?

   

  Sugestie 9: Propun ca atunci cand dai /fill sa nu mai poti da de la mama drq (exemplu https://imgur.com/a/ZngM5). Zic si eu ... ca in realitate nu dai de dupa gard, iei furtunu si bagi benzina nu ? =)) sa se scada raza, fix cat trebuie sa fii langa sa bagi.

   

  Sugestie 10: Propun sa se faca un sistem anti-reclama. De ce? E un server cu 1000 de playeri si vine un descult de pe un server cu 20 de playeri sa faca reclama la serverul lui. Poate adminii nu-s on, face spam, altele si tu stai sa faci post si sa ia ban dupa o zi... Pur si simplu cand scrii ''gta.'' sa detecteze sistemul si sa iti dea mute, in acelasi timp trimitand mesaj adminilor automat cu textul zis de respectivul.

   

  Sugestie 11: Sa se faca un busines nou in care intri cu masina si poti vedea hiddenurile fix cum stau pe masina. Stiu ca ziceti ca sunt toate culorile la /colors, dar mi s-a intamplat sa pun o culoare pe Infernus si sa arate altcumva decat pe Elegy, adica nu dadea bine pe Elegy. Asa frate te duci la acel BIZ cu masina pe care vrei hidden-ul respectiv, tastezi comanda /seehidden 128 228 de exemplu si vezi exact cum arata.Si asa poti testa toate culorile.Eu zic ca ar fii o idee buna, un biz unic si bun.

   

  Sugestie 12: Propun ca la GunShop sa se adauge urmatoarele arme: 9MM si Rifle

   

  Sugestie 13: Propun ca atunci cand dai ROB sa nu iti apara playeri pe mapa, deoarece se face NON-FP . Stiti si voi... eu zic sa fie la fel ca si cum ai da permisul de conducere, esti singur pe mapa. Cand ai acel timp sa te duci la CP, sa nu vezi pe nimeni pe mapa.


  Edited by Jackkk, 29 October 2017 - 12:41 PM.


  #45
  Fr3aky

  Fr3aky
 • Posts:
  1
 • Joined:
  28-October 17
 • Reputation:
  1
 • Sugestie:Cand te respinge un leader,sau co-leader,sa scrie de ce ai fost respins.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Deorece este o metoda foarte buna,si vei stii cu ce-i ai gresit.Sau ce-i gresit la tine.

  Alte detalii:Sper sa mi-se aprobe aceasta sugestie.O zi buna.


  • Blade likes this

  #46
  SUPERSTiTUM

  SUPERSTiTUM
 • Posts:
  17
 • Joined:
  30-July 17
 • Reputation:
  1
 • Nick RUBY:
  SUPERSTiTUM
 • Nick JADE:
  SUPERSTiTUM
 • Sugestie: Polițiștii să poată folosi /elevator la HQ-ul oricărei facțiuni.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Polițiștii nu pot folosi comanda deoarece la ea au acces numai membrii facțiunii cu HQ-ul respectiv, iar dacă aceștia au wanted, pot profita de acest lucru.

  Alte detalii: Mulțumesc pentru timpul acordat. Această sugestie mi se pare destul de impoartantă.

  Edited by SUPERSTiTUM, 05 November 2017 - 08:11 PM.

   
   
   
  giphy.gif

   


  #47
  SeNeS

  SeNeS
 • Posts:
  78
 • Joined:
  12-November 17
 • Reputation:
  2
 • Sugestie: Avand in vedere ca s-au scos drogurile in raport la FBI, ar fi bine sa se bage asa zise "licente neautorizate', pe care le vand mafiotii la un pret dublu doar ca tin mai putin, doar 10 ore sau mai putin, insa au si un beneficiu, sa ai arme in gun-shop care au nevoie de "licentele neautorizate" De exemplu poti cumpara rifla cu ele, glock, sawn-off etc, iar atunci cand cumperi una sa ai posibilitate n% sa primesti wanted pentru lincenta gun neautorizata si Agentii din FBI sa porneasca la drum spre ei.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cred ca ar fi de flolos deoarece FBI degeaba e FBI daca nu exista ancheta.

  Alte detalii:-


  Edited by SeNeS, 23 November 2017 - 01:46 PM.

  • SUPERSTiTUM likes this

  #48
  SoFine

  SoFine
 • Posts:
  778
 • Joined:
  14-April 17
 • Reputation:
  22
 • Sugestie: Propun ca la fiecare departament de politie (lspd/sfpd/lvpd/fbi/ng) sa nu se mai dea skinul automat de server in functie de rank.Sa luam noi de la clothes in functie de rank / functia pe care o avem (responsabil/tester) si liderii sa decida ce skin e la r1/2/3/4/5 si ce skin e pentru testeri/responsabili.
  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece va iesi in evidenta cine detine o functie intr-un departament.
  Alte detalii:-


  Edited by SoFine, 04 December 2017 - 01:31 PM.

  • Radu, Zbq, Sanne and 7 others like this

  ZgpBF7L.png


  #49
  lil.pump

  lil.pump
 • Posts:
  42
 • Joined:
  26-November 17
 • Reputation:
  5
 • Sugestie: Sa se adauge anumite restrictii la tazer, cum ar fi:1)Poti folosi tazer numai pe suspectii fara drept de predare.2)Comanda poate fi folosita numai cand esti in inferioritate numerica(exculs 1v1).3)Tazer se poate da de maxim 3 ori pe un suspect.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Nu-i distractiv cand vin 2 politisti pe tine, sigur cu wanted, si-ti dau tazer, asa sa n-ai chiar nici o sansa.

  Alte detalii: it's all about fairplay


  • Quevo likes this

  ESKETIT

   

  Youngest Flexer

   

  cum and run


  #50
  Becali4EveR.Power

  Becali4EveR.Power

 • Posts:
  1,376
 • Joined:
  12-April 17
 • Reputation:
  39
 • Sugestie: In momentul in care primesti tazer sa nu iti poata da damage deoarece tu nu ai nici o sursa de auto-aparare si nu mi se pare logica treaba, adica primesc si tazer si imi ia si hp. Primesc tazer si atat pana vin intariri timp de 10 secunde si ma tine pe loc se poate inarma si chestii.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca nu are logica sistemul actual!

  Alte detalii: Multumesc de atentia acordata.


  • SLYCK 🕵🏽 likes this

  Posted Image


  #51
  ezenNNgod

  ezenNNgod
 • Posts:
  7
 • Joined:
  05-December 17
 • Reputation:
  0
 • Sugestie:Rank up automat.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pentru ca ar face treaba liderilor mult mai usoara,si este ceva foarte bine primit pe alte servere,nu vad dece aici nu ar fi.

  Alte detalii:Dupa ce ai completat raportul de activitate,si ai numarul de zile necesar pentru a primii rank-up,serverul sa-ti dea rank up automat.


                                                               TudosE.----3zJ10.gif  ------->Codati/Spammeri/Noobi


  #52
  qFlorin

  qFlorin
 • Posts:
  170
 • Joined:
  14-April 17
 • Reputation:
  35
 • Sugestie: Sa se scoata partea cu luatul dmg cand ai tazer.
  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Nu e frumos cand dai 3/4 la un pd cu deagle, si asta de oftica da cu taz repede, si dupa mai iei si dmg cand stai acele 10 sec cu taz. Toti din pd s-au invatat sa faca asa, deoarece majoritatea sunt palete cu armele. 
  Alte detalii: sper sa fie scosa chestia asta

  gq7AZDR.gif


  #53
  Garret

  Garret
 • Posts:
  166
 • Joined:
  12-April 17
 • Reputation:
  15
 • Sugestie: Cand pasagerul da /find sa ii apara si soferului Checkpointul pe jucator.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Este extrem de folositor, nu mai pierzi timp sa ii spui id-ul pe chat, vede direct, fara sa mai dea /find.

  Alte detalii: Sper sa fie adaugata, este folositoare daca esti in PD.

   

  Sugestie: Sanctionarea Tazerului cu FW daca jucatorul/jucatorii cu wanted sunt intr-o situatie 1v1, 2v2, etc sau in inferioritate numerica. Exemplu: Gigel merge dupa Dorel, ii da Taze si il omoara. Gigel primeste FW pentru Abuz de Tazer. Andrei, Alexandru si Razvan merg sa dea rob si Bogdan vine sa le dea fail, da Taze si ingheata un jucator. Aici Bogdan a facut ce trebuie deoarece este in inferioritate numerica.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Se abuzeaza extrem de mult de tazer, si iti este imposibil sa scapi de un politist, stiind ca el iti da tazer si dupa cu MP5 sau M4, mai pe scurt, devine frustrant pentru restul jucatorilor care trebuie sa se bata cu politistii.

  Alte detalii: Sper sa fie adaugata aceasta regula.


  Edited by Garret, 15 December 2017 - 09:22 PM.

  • SLYCK 🕵🏽 likes this
  9apkBP5.gif
   
  Do you cry out in your weakness, or carry it like Jesus?
   
  Or just wonder where the peace is?
   
  The heart's beautiful, the brain's where the beast lives,
   
  All these names on a train, and I'm trying to put my piece in.

  #54
  WEiSMANN

  WEiSMANN
 • Posts:
  423
 • Joined:
  25-May 17
 • Reputation:
  14
 • Nick RUBY:
  WEiSMANN
 • Nick JADE:
  WEiSMANN
 • » În acest topic puteți posta sugestiile voastre pentru departamente.

  Sugestie: Marirea pretului unui free sau miscorarea punctelor necesare pentru un free.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece se sta foarte mult pentru un free, 6 payday-uri pentru 350k chiar nu merita. Asa ca, mai bine sa se revina la 3 puncte pentru un free, sau sa se mareasca pretul acestuia, de la 350 la 500 sau mai mult, 700-750 (ca sa fie dublu daca tot cere 6 puncte).

  Alte detalii: - 


  WLuLP6A.png

  oLR8a9f.png

  AICI.


  #55
  Optain

  Optain
 • Posts:
  367
 • Joined:
  02-July 17
 • Reputation:
  17
 • Nick RUBY:
  Optain
 • Nick JADE:
  Optain
 • Sugestie: Sa se adauge Hydra la departamente.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Eu cred ca ar fi de folos aceasta sugestie deoarece nu ne-am chinuii cu playerii care au wanted si zboara cu shamal,un avion ce nu poate fi prins de elicopterel de politie. Nu mi se pare corect ca suspectii sa aiba aparate de zbor ce merg cu 200+km/h si noi sa incercam sa ii prindem cu maverick sau puteti face un update ca playerii cu wanted sa nu aiba voie sa urce in avioane, dar sa aiba voie cu elicoptere, niste aparate de zbor ce sunt si la departamente.

  Alte detalii: Va rog sa ne intelegeti si pe noi (cei de la departamentele de politie) si sa faceti ceva in legatura cu asta , nu este corect.


  Edited by BAIAT.FINUT., 17 December 2017 - 10:57 PM.

  • xcLear likes this

                                                                                                      p8lLJo6.gif                                                                                                           

                                                                                                                                                    Fiecare om trebuie sa fie finut in aceasta lume. 


  #56
  qFlorin

  qFlorin
 • Posts:
  170
 • Joined:
  14-April 17
 • Reputation:
  35
 • Sugestie: Scoaterea avantajelor celor din PD.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Nu ar mai fii asa superiori peste ceilalti jucatori care dau rob. De exemplu azi, si nu doar azi si in alte zile, am dat un rob ca un alt oarecare jucator. Dupa ce am terminat robul, m-am dus skate si am asteptat sa vina cei din pd dupa mine. Bun, aici voiam sa ajung. Eu unul singur ca jucator ei au venit 7-8 nu mai stiu sigur toti cu armura, iar eu doar cu 100hp un deagle si un m4, ei avand si tazerul la dispozitie. Cum vine asta? Adica voi ca owneri va convine sa fiti in locul nostru? Sa dati un rob ( de cele mai multe ori iti da fail la el ca vin cu inf-ul dupa tine, iar uni jucatori nici bani de un sandking nu au). Vin 7-8 pe tine din pd, toti cu armura si arme full, iar tu singur, mai zi ceva, iar ca nu ar fii de ajuns, mai da si cu tazer, sa nu le dai niciun hit, ca n-a s-au invatat baieti. Eu stiu ca e greu raport-ul la PD, dar eu cred ca le ajunge acea armura dobandita. Adica un PD, are trebui sa stie sa traga cu arma, iar un civil pana ii da 4/4, are sanse sa ii dea si el 2 gloante de deagle ca sa-l omoare. Tazerul e o prostie, nu zic sa fie scos, dar sa nu se mai poata aplica pe cei cu robbery, doar pe cei cu drept de predare care fug,runneri & attack cop. ( am uitat sa precizez ca daca da cu tazer, merge sa ne ia si din hp...)

  Alte detalii:


  gq7AZDR.gif


  #57
  lil.pump

  lil.pump
 • Posts:
  42
 • Joined:
  26-November 17
 • Reputation:
  5
 • Sugestie: Sa se adauge anumite reguli la tazer: 1. Comanda poate fi folosită pe suspecții cu wanted atunci când nu coopereaza (pe cei cu DREPT DE PREDARE).

  2.In cazul suspectilor fara drept de predare se foloseste cand sunteti în inferioritate numerica. (IN NICI UN CAZ CAND SUNT 4 POLITISTI PE UN SUSPECT)

  3.Comanda poate fi folosită de maxim 3 ori pe același suspect  

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar fi mai fairplay asa. E complet aiurea cand vin 5 politisti pe tine, singur si iti dau tazer.

  Alte detalii: happy feast of winter veil 


  Edited by lil.pump, 25 December 2017 - 12:38 PM.

  • CaineJder likes this

  ESKETIT

   

  Youngest Flexer

   

  cum and run


  #58
  FloriN.Politai

  FloriN.Politai
 • Posts:
  57
 • Joined:
  16-July 17
 • Reputation:
  10
 • Nick RUBY:
  Florin.Politai
 • Nick JADE:
  FlorinPolitai
 • Sugestie: Sa se adauge cel putin un Hunter la NG.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Azi am pierdut mai bine de 1 ora urmarind un player cu wanted ce se afla in aer cu Maverick, daca as fi avut un Hunter imediat i-as fi "dato'.

  Alte detalii: Cu toate ca in regulament exista reguli legate de utilizarea Hunterului, pe server nu exista niciunul.  #59
  CaineJder

  CaineJder
 • Posts:
  6
 • Joined:
  22-July 17
 • Reputation:
  0
 • Sugestie: Nerf Tazer

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: In primul rand pentru a reincarca un taser iti trebuie cam 5 secunde (avand in vedere ca poti trage o data cu el si apoi ii trebuie schimbat "charger-ul"). In al doilea rand cu un taser poti trage maxim de la 5 metrii. Si in ultimul rand nu o sa vedeti niciun politist cu taser impotriva cuiva inarmat.

  Pe samp, un politist are 10 gloante in silencer-ul ala cu care poate trage continuu si de la aproape orice distanta. Pai eu vin cu Deagle-ul si el da /tazer continuu, trage de la distanta si imi da freeze 15 secunde.

  Alte detalii: Eu sugerez sa schimbati una din chestiile astea: -timing-ul taser-ului (sa poata traga un glont o data la 5 secunde)

                                                                                       -distanta de la care trage (politistul trebuie sa traga de la o distanta mica in acesta)

                                                                                       -politistul sa nu aiba voie sa traga intr-un jucator care are cop attack sau armed robbery (in viata reala nu o sa vedeti un politist care trage cu taser-ul intr-unul care are AK-47).


  N02o9S.gif


  #60
  AlexCali

  AlexCali
 • Posts:
  78
 • Joined:
  30-June 17
 • Reputation:
  99

 • Sugestie: Job-ul de mecanic sa poata fi folosit si off duty pentru departamente.

  De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cei din departamente sunt singurii care nu pot sta mereu on duty pentru ca se face DM pe ei asa ca sunt dezavantajati din punct de vedere al acestui update.

  Alte detalii: Nu consider ca e nevoie.
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users