Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!LOGINREGISTER
Photo

Sugestii legate de mafii


 • Please log in to reply
356 replies to this topic

#41
Chack Royal

Chack Royal

  Newbie

 • Members
 • 1 posts

Sugestie: Sa se permita cateva moduri cleo cum ar fi Weapon Switch si sensitivity fix. Propun ca aceste moduri sa fie bine testate de catre ownerii serverului sisa fie postate intr un anumit topic. Jucatorul care are alt WeaponSwich/SensFix sau il are modificat sa fie sanctionat. Acest lucru poate fi verificat cu ajutorul Sunny Builder. Daca macar un cuvant din scrpit este modificat jucatorul dat sa fie sanctionat.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Personal vreau sa ma apuc de Ruby si vin de pe alta comunitate unde modurile cleo sunt permise. Imi este foarte greu sa schimb armele fara Wep Switch si sa joc fara SensFix la war. 

Alte detalii: Cred ca daca veti implementa un update de acest gen multi jucatori de pe alte comunitati vor dori sa se joace aici. Multumesc pentru atentie.#42
iAmAlex Nephrite4Life

iAmAlex Nephrite4Life

  Member

 • Members
 • 25 posts

Sugestie: As prefera ca programul war-urilor pana pe 3.7.2017 si pana pe 10.9 programul awr-urilor sa fie de la 14 la 16.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Eu cred ca acesta sugestie ne v-a ajuta cu multe lucruri adica, intre acele ore este cald, si nu avem ce sa facem si asa putem sta la war in loc cand prietenii tai sunt afara tu sa stai la war ca noob-ul.

Alte detalii: +1 daca credeti ca vor ajuta mafiile.


Edited by iAmAlex Nephrite4Life, 05 July 2017 - 07:37 PM.

 • NOSKOV.WARMACHINE likes this

#43
CriStiAn2024

CriStiAn2024

  Member

 • Members
 • 16 posts

de ce nu bagati factions mayor pe server#44
SLYCK 🕵🏽

SLYCK 🕵🏽

  aroganță, fiță și prestanță

 • Lider Da Nang Boys
 • 932 posts

Sugestie: Propun redimensionarea turf-urilor din orașul SF fiid unele dintre cele mai prost pozitionate turfuri de pe server.

Majoritatea turfurilor sunt one sided, adica daca dai attack dintr-o pozitie e imposibil să nu castigi.

Ex. ruinele de langa dmv, parcarea de la spital, unele cladiri de pe actualul turf 51.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pur si simplu iti e scarba sa mergi pe turf datorita marimei sau cat de naspa sunt limitele. 

Alte precizari: se pot pune turf-uri peste tot SF-ul, facand SF-ul sa aiba 20 turfuri sau ceva de genul, se poate pune turf-uri aproximativ pana la arena de race, si adaugarea unei noi mafii in SF pentru a fii totul egal.


 • Baph0met and Stefan3din3 like this

Da Nang Boys // 13.01.2018 // San Fierro maro <3

Los Aztecas // 18.08.2017 // Los Santos albastru <3


#45
Adytză

Adytză

  - retras -

 • Members
 • 534 posts

Sugestie: Atunci cand un mafiot are 100 hp si vrea sa iasa un pickup de pe jos, sa nu-l poata lua. Sa-i apara un mesaj 'Nu poti lua viata de pe jos, ai 100 hp'. Am dat un exemplu de mesaj.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pai sunt mult mafioti cu 10-2-30 hp si il ia unu cu 100 hp.

Alte detalii: Ms.

 

 

Sugestie: Sa se adauge un mesaj atunci cand intri/iesi de pe turf.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece nu s-ar mai lua fw in prostie pe treaba asta.

Alte detalii: Np.


 • KenZ0 likes this

                                           2u452jr.png
                                       2vv51zn.png


#46
ZonyX

ZonyX

  Advanced Member

 • Members
 • 69 posts

Sugestie: Atunci cand o mafie da attack de ex: Rdt ataca russian, daca rdt vine pe turf face mai multe puncte decat russian, apoi pleaca de pe turf si nu mai vin russian sa acumuleze puncte pentru fiecare membru aflat pe turf.

Cand o mafie da atac si ia fail sa-i fie marit delay-ul ca sa nu poti lua attack in continuare de la aceiasi mafie.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Nu s-ar m-ai pierde asa usor turfurile sau daca un codat ar veni ar face mai multe puncte si dupa ar lua ban mafia adversa ar putea castiga lejer turful cu punctele acumulate pe fiecare minut de la fiecare membru.

Alte detalii: Nu am.


Edited by ZonyX, 01 July 2017 - 08:24 AM.

      Ps3wf6K.png


#47
SebicaK

SebicaK

  Member

 • Members
 • 10 posts

Sugestie: Sa schimbati ora de war pe timp de vara!

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca nu toti sunt acasa seara la ora 20:00 si mai bine sa o puneti de la ora 13:00-15:00

Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare sugestia mea!#48
hippo PAR ANORMAL

hippo PAR ANORMAL

  Utilizator

 • Members
 • 185 posts

Sugestie: In San Fierro sunt 14 turfuri, in LS 21 si LV la fel, 21 de turfuri.

Dar de ce sa nu fie la fel? Adica, e mai greu in San Fierro. Intr-adevar, ai mai multe waruri, dar sa zicem ca mafiile sunt echilibrate, aproximativ, conteaza cel mai mult pozitiile care pot avantaja mafia care ataca, dar revenind, mafii echilibrate dar cu cladiri avantajoase attackerilor = win turf, dupa care acestia o sa aiba un deelay si mafia adversa din SF o sa dea back, luand turful si tot asa.

In LV treaba sta putin altfel, daca Crips au 0 turfs, RDT 15 turfuri si russian 6, batalia va fi in mare parte russian -- RDT, crips daca ia un fail trebuie sa astepte 40 de minute, deoarece daca russian da fail rdt vor vrea sa-i atace ei neavand deelay, daca ia turful russian scapa cu 40 de minute, daca mai intra si mafii din alt oras peste LV poate dura o ora un attack, adica 2 waruri pe seara pe cand RDT pot avea 7-8, nu suna corect. 

Plus ca, in san fierro pe langa ca turfurile sunt mici si pozitionate prost, majoritatea cladrilor importante fiind impartite pe 2 turfuri astfel neputand exploata turful in adevara sa valoare.

De ce sa nu fructificam warurile, sa fie la fel pe aceleasi turfuri? Nu cred ca cineva din SF nu va fi de acord cu lucrul acesta. 


 • Cosmin77, bLindatu HARDCORE, ZAKO and 5 others like this

#49
AllSt4r

AllSt4r

  Member

 • Members
 • 18 posts

Sugestie:Propun sa se schimbe ora de war, de exemplu de la ora 15:00 pana la 17:00

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Cum este vacanta de vara, multa lume mai iasa seara prin oras, iar dupa masa pot veni la war.

Alte detalii:-


Nickname:AllSt4r

Profil panel:http://rubypanel.nep...profile/AllSt4r

 

10_Untitled-12.png


#50
hippo PAR ANORMAL

hippo PAR ANORMAL

  Utilizator

 • Members
 • 185 posts

 

Sugestie:Propun sa se schimbe ora de war, de exemplu de la ora 15:00 pana la 17:00

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Cum este vacanta de vara, multa lume mai iasa seara prin oras, iar dupa masa pot veni la war.

Alte detalii:-

 

nu mai faceti asa propuneri http://forum.nephrit...ara/#entry86200

se va schimba cand vor termina toti cu practica#51
AndreiRamSeS

AndreiRamSeS

  Newbie

 • Members
 • 3 posts

Sugestie:Propun legalizarea fast connect-ului atat pentru mafii cat si in general

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Sa zicem ca esti in timpul war-ului,ca tot s-a schimbat programul de la 14:00-16:00 si iei crash iar serverul este 1000/1000.Ce vei face? vei primi FW degeaba pentru ca nu ai putut intra deoarece server-ul era full.Cat pentru ceilalalti jucatori ar fi de folos deoarece sunt foarte multi care stau pe /sleep de foarte mult timp si acestia nu primesc kick,astfel ocupand slot-uri degeaba.

Alte detalii:-#52
Stefan3din3

Stefan3din3

  Member

 • Members
 • 18 posts

Sugestie:Sa nu mai vedem scorul warului.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Deoarece unele mafi cand vad ca ei conduc nu mai vin 10 minute pe turf

Alte detalii:-#53
Sinky

Sinky

  Utilizator

 • Members
 • 231 posts

Sugestie: Atunci cand un membru al factiunii este banat sa apara in dreptul lui [B]

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca se intampla sa nu vezi mereu cand un membru iti ia ban, si nu poti sa i verifici pe fiecare in parte mereu. Si te ajuta mai usor sa eviti niste greseli prostesti.

Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare sugestia mea.

 


 • bobertROYAL, MadSAKALU and Baph0met like this

3wYCY3t.png

 

Be an unstoppable force. Write with an imaginary machete strapped to your thigh. This is not wishy-washy, polite, drinking-tea-with-your-pinkie-sticking-out stuff. It's who you want to be, your most powerful self. Write your books. Finish them, then make them better. Find the way. No one will make this dream come true for you but YOU. (Laini Taylor)

 

CEd8SXv.png


#54
Baph0met

Baph0met

  Member

 • Members
 • 24 posts

Sugestie: In timpul warurilor sa primesti kick daca stai mai mult de 10 minute AFK (valabil pt. toti jucatorii)

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Evident pentru ca stau in fiecare zi 1 ora la logare daca dau relog sau daca iau crash si vorbesc serios, am stat o ora la conectare ieri

Alte detalii: Sa o implementati cat mai repede va rog, ca nu putem sa fim prezenti la waruril si ne luam FW aiurea din cauza unora care ocupa locuri pe server degeaba


 • Alexandru18, xHowy and TheHector. like this

PlFZPZV.png


#55
Stefan3din3

Stefan3din3

  Member

 • Members
 • 18 posts

Sugestie:Sa nu mai fie skinuri la fel in unele mafii.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?Deoarece atunci cand esti la departare si sunt 2 cu acelasi skin din mafii diferite nu sti in care sa tragi.De exemplu cum e skinul cu ID 123,acel skin este si la italian cat si la San Fierro Rifa.

Alte detalii:Multumesc pentru atentia acordata!#56
LuckyLucianoRLT

LuckyLucianoRLT

  Elefantul Cici

 • Fat Whale
 • 151 posts

Sugestie: Sugerez ca besturile si in principiu scorurile sa nu se mai calculeze in functie de kill`uri ci-n functie de damageul pe care-l dai astfel am scapa de acesti KS`eri pe care-i gasim pe turf sau cei care pur si simplu ies de pe turf. Ganditi-va doar de cate ori s-a intamplat sa dati 90 dmg si dupa sa vina 1 in hit si aia e... Este oribil... 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar ajuta foarte mult sa se defineasca cu adevarat mafiotii care chiar merita sa primeasca acel best nu cel care doar vine si ia laurii.

Alte detalii:  Nu copiati ideea doar sustineti-o cu un +1 daca e nevoie.


 • Ksenon, Webster, Reus and 24 others like this

giphy.gif

 

9apkBP5.gif

 


#57
warren

warren

  Advanced Member

 • Members
 • 36 posts

Sugestie:
1: Adaugare comenzilor /tie /backup si comenda /members sa poata fi utilizata de orice membru.
2: Adaugarea unei noi mafii in SF deoarece nu este deloc concurenta si este foarte usor sa cuceresti un oras, desigur asta duce si la adaugarea mai multor turfuri.
3: Cand esti out of turf sa nu poti da damage in altii, am vazut ca se abuzeaza putin de chestia asta.
4: Cand intri / iesi de pe turf sa iti apara un mesaj in chat.
5: Secundele contorizate in partea dreapta in tabela cu statistici sa se contorizeze din 30 in 30 de secunde pentru a evita desync-ul.
6: Marirea turfurilor si modelarea lor in patrate.
7: Sa mai poti folosi inca 10 secunde o masina dupa ce intri pe turf apoi sa dispara.
8: Adaugare aunei sali de antrenamente gen rc arena sau o mapa editata.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar ajuta foarte mult dezvoltarea gameplay-ului.

Alte detalii: Sper sa fie adaugate macar 50% din propunerile mele.


 • ghaNdrei2k likes this

#58
Tilinca

Tilinca

  Newbie

 • Members
 • 5 posts

Sugestie: 

 

1.Propun ca kill-urile sa se considere 1 punct, iar 0.5 sa fie asisturile. In ce constau asisturile? Pai un jucator daca face un kill sa primeasca 1 punct chiar daca este low, ca sa primesti assist sa fie de la 43dmg dat,(adica un glont de deagle) pentru a fii mai fairplay scorul si sa nu ne certam ca se face Ks sau ceva de genul#59
oLandezuFCVPLM

oLandezuFCVPLM

  Utilizator

 • Members
 • 289 posts

 

Sugestie: Sugerez ca besturile si in principiu scorurile sa nu se mai calculeze in functie de kill`uri ci-n functie de damageul pe care-l dai astfel am scapa de acesti KS`eri pe care-i gasim pe turf sau cei care pur si simplu ies de pe turf. Ganditi-va doar de cate ori s-a intamplat sa dati 90 dmg si dupa sa vina 1 in hit si aia e... Este oribil... 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar ajuta foarte mult sa se defineasca cu adevarat mafiotii care chiar merita sa primeasca acel best nu cel care doar vine si ia laurii.

Alte detalii:  Nu copiati ideea doar sustineti-o cu un +1 daca e nevoie.

 

KSENON DACA NU O BAGI ESTI PROST


 • Tex and SLYCK 🕵🏽 like this

OLANDEZU SIDDAT GOYAL PUTEREA MOLDOVEI

 

 

Posted Image

 

 

Posted Image


#60
goro.bombarusa

goro.bombarusa

  Member

 • Members
 • 20 posts

Sugestie: Daca tu cu mafia ta de exemplu esti pe un turf si nu prinzi attack, iar alta mafie iti da attack tie, trebuie sa ceri spawn de la admini / kill de la civili, eu zic sa faceti un sistem gen sa nu iti poti omora alitatii numai cand esti in virtualworld la war.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cred ca ar fi de folos, deoarece mafiotii ar intra mai rapid pe turf si nu ar mai cere spawn de la admini.

Alte detalii:Nimic, sper ca aceasta sugestie sa fie luata in considerare.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users