Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Sugestii pentru server


 • Please log in to reply
761 replies to this topic

#561
wHn

wHn

  Advanced Member

 • 120 posts

Sugestie: Sa se scoata kick-ul pentru Pro Aim.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Atunci cand vin mai multi pe o masina la war, dau rush 2-3 pe tine sau e lag pe server si tragi in ei iti iei kick pentru pro aimbot chiar daca tu nu ai. Daca sunt 5 pe masina si tragi in mai multi iti iei si daca e lag de la sv si dai in mai mult iar iti iei si nu e bine. Acum ca s-a bagat ac nu se mai poate juca cu coduri deci e tocmai bine sa se scoata.

Alte detalii: Sper sa se aplice


 • ReysoNN likes this

mtpRn3l.png


#562
RedJohn

RedJohn

  Advanced Member

 • 32 posts

 

Sugestie: Sa se scoata kick-ul pentru Pro Aim.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Atunci cand vin mai multi pe o masina la war, dau rush 2-3 pe tine sau e lag pe server si tragi in ei iti iei kick pentru pro aimbot chiar daca tu nu ai. Daca sunt 5 pe masina si tragi in mai multi iti iei si daca e lag de la sv si dai in mai mult iar iti iei si nu e bine. Acum ca s-a bagat ac nu se mai poate juca cu coduri deci e tocmai bine sa se scoata.

Alte detalii: Sper sa se aplice

 

+1 aici , am mai observat ca se primeste kick cand tragi in cineva afk sau cand dai cuiva secunda , primesc kick de cel putin 5 ori pe zi cand sunt la war din cauza acestui ProAimbot.


 • Benga likes this

#563
Benga

Benga

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie:Sa se adauge job-ul Grass Cutter,acest job este situat in zona Glen Park,dupa ce vei tasta comanda /work vei primi un vehicul de tip Mower(id:100) si va trebui sa treci prin checkpoint-uri care sunt aflate in zona Glen Park dar doar pe iarba,vei primi banii dupa 5 checkpoint-uri

 

Ar fi folositor pentru ca este unic si ar atrage multi playeri.

 

Alte detalii:Mi se pare foarte tare si ati putea aduce modificari,este doar o idee de inceput.

                 Sper sa va placa.#564
JameSYTB

JameSYTB

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie: Cand dau /job sau alte chestii de genul sa apara un patrat in care sa ma intrebe daca anulez checkpoint-ul prezent

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Nu ar mai trebui sa scriem comanda /killcp mereu pentru a pierde timp.

Alte detalii: Mult succes Ksenon

 

Sugestie: La rob daca dai din greseala G in loc de F si iesi din masina pentru a intra pe F iti da fail la rob, sa fie un timp de 10 secunde in care sa se poata repara greseala.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Nu s-ar mai lua wanted 6 aiurea.

Alte detalii: In viata reala daca intri pe scaunul pasagerului, poti iesi si intra pe locul de sofer fara sa vina politia ca ai facut asta.

 

Sugestie: La un job, se mai poate intampla ca atunci cand pleci putin de la PC, cand te intorci sa pui mana pe tastatura si in loc de D sa apesi pe F si sa pierzi job-ul, sa fie tot asa un scurt timp de 10 secunde in care sa intri inapoi cum e la unele joburi 180 de secunde.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Nu s-ar mai enerva lumea ca ies din greseala.

Alte detalii: Si mie mi s-a intamplat sa fac 20/35 cp la bus si sa dau F din greseala si a trebuit sa merg pe jos pana la finalul cursei.


 • Alex likes this

#565
Anory

Anory

  Member

 • 18 posts

Sugestie: Atunci cand dai /rob si urci in duba sa fi transferat in virtual world pana cand primesti wanted,dupa sa fi transferat in virtual world-ul normal.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece asta ar impiedica o gramada de idioti sa-ti bubuie masina si eventual sa iei fail la rob. Oricum daca esti in virtual world e aceeasi chestie pentru politisti.

Alte detalii: Mersi.


 • SilviuQT likes this

#566
SilviuQT

SilviuQT

  Newbie

 • 3 posts

Sugestie: Atunci cand folosesti comanda [/id] si player-ul respectiv este in factiune, sa apara colorat. Adica daca e in Taxi, textul acela cu ​ Factiune: Taxi Los Santos ( de exemplu ) sa fie colorat in galben, daca e in LSPD, textul cu Los Santos Police Department sa apara cu albastru, etc.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Consider ca ajuta mai mult atunci cand folosesti comanda [/id], iti sare mai repede in ochi factiunea si arata mult mai frumos.

Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare aceasta sugestie. Multumesc!


 • Charon and MrIonut like this

#567
Radu

Radu

  Advanced Member

 • 227 posts
Sugestie: 1.La Survival Arena sa ai o limita de medkit-uri si o limita de cate poți consuma in timpul unui meci.
2. In opinia mea cred ca e mai bine la final de meci safe-zone-ul final sa nu fie infectat tot, sa continue cu zona albastra safezone, exact ca si pe Player Unknown's Battlegrounds / H1Z1 sa fie alte situații nu sa fim obligați sa dam rush.
3. Daca tot e legal team-ul, când ești in lobby sa dai comanda /team ID-ul jucătorului, la acel jucător l-ai invitat sa facă team sa ii apăra pe chat X vrea sa facă team cu tine, pentru a accepta folosește comanda /accept team ID, team sa fie maxim de 4. Si sa ai un team chat la arena sa comunici cu cei din echipa /t.
4. Acum, la începutul meciului, decât să-ți aleagă sistemul soarta (adică locația in care te parașutează) mai bine ți-o alegi tu, adică la începutul rundei sa fie o cameră care vine dintr-un capăt al mapei in altul, când suntem acolo fiecare sa avem alt vw pt a evita lagul, si când decidem sa ne parașutam /eject, sa fim transferați in vw-ul cu battlegrounds.
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Sa fie exact ca si pe jocul original, si la faza cu medkit-urile sa nu vina cnv cu 5000 medkit-uri si sa-si dea heal pana nu moare. Pe meci sa ai maxim 5 medkit-uri la tn, si poți folosi 5 medkit-uri pe meci gen sa nu mergi intr-o zona unde sunt dropate multe îți dai medkit si iei altul, nu, maxim 5 medkit-uri la tine si maxim 5 heal-uri de la medkit-uri pe meci.
Alte detalii: bft
 • ZuZu and Anory like this

                                                                SlQLTZo.png

 

 

 

 

 

 

                                       


#568
Keisz

Keisz

  Advanced Member

 • 40 posts

Sugestie: Sa se bage anticheat si pentru civili.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece nu s-a mai facut un tw de 1 saptamana pe server si toti civilii pirliti de lvl 3-4 rup paintu.

Alte detalii: Ms.#569
SilviuQT

SilviuQT

  Newbie

 • 3 posts

Sugestie: Un sistem in care poti sa ai armele cumparate din Gun Shop permanent. Atunci cand mergi in Gun Shop sa folosesti comanda [/buygun] si sa ai 2 optiuni: Armele pe care le cumperi si cand mori, primesti kick, esti arestat etc le pierzi si armele pe care le poti pastra permanent. La acele arme sa trebuiasca doar sa cumperi alte gloante tot din Gun Shop atunci cand ramai fara si sa fie mai scumpe fata de cele normale pe care le pierzi pentru a nu avea toata lumea.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Consider ca ajuta jocul sa fie mult mai RP, parerea mea.

Alte detalii: Sper sa fie luata aceasta parere in considerare.


 • Jelly likes this

#570
Alddy

Alddy

  Advanced Member

 • 360 posts

*
POPULAR

Sugestie:După 3 sau mai multe luni să se şteargă automat o sancţiune din LP.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pentru ca de exemplu, se apuca un player nou de SA:MP si nu stie ca sanctiunile ii fac un rau mai tarziu cand va vrea o functie, cand ajunge la level maricel si ceva zile in factiuni nu poate aplica la lider/helper, pentru ca era newbie si nu ştia de sancţiuni si ca fiecare, vrei sa te distrezi, faci dm, injuri chestii, pana la urma e un joc nu in viata reala sa te abtii de la orice, nu consider ca e necesar sa ai o sanctiune pe toata durata contului, sa expire si asa poti face ceva cu contul, daca ai strans deja 3 sanctiuni nush, ban jail mute, deja iti poti face alt cont si toata munca pe care ai depus-o facand contul se duce drc, asa mai bine joci cu gandul, ma joc fac contul bun, sanctiunile expira si pot sa incerc sa iau o funcţie.

Alte detalii:mai sus guys


 • Deaglew0w, CATALIN, Cosmin77 and 53 others like this

                                                                                                              VKYAWMK.png


#571
C H O W D E R

C H O W D E R

  Advanced Member

 • 334 posts

Sugestie:Sa se adauge o noua mafie in orasul San Fierro. In LS/LV sunt 3 mafii, de ce nu pot fi si in SF? Sa se aranjeze turfurile incat sa se incadreze cele 3 mafii din SF. Aceasta sa poarte numele de 'The Yakuza Familly' sau 'Mungiki Boyz Mafia'. Aceste skinuri nu sunt purtate/implementate intr-o factiune. Acestea sa fie skinurile aceseti mafii :

Skin_49.png 2.Skin_229.png  3. Skin_170.png 4. Skin_203.png 5. Skin_204.png 6.  Skin_193.png.

Hq-ul acestei mafii sa fie situat aici : http://imgur.com/a/NkflV

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Sa fie si in SF frumos cu 3 mafii.

Alte detalii:Succes.


Edited by C H O W D E R, 20 August 2017 - 05:22 PM.

 • qTalonBOMBARUSA, Rawen, DivisioN and 11 others like this

                                                                           wTcaFVC.png

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      


#572
hippo PAR ANORMAL

hippo PAR ANORMAL

  Advanced Member

 • 159 posts

 

Sugestie:După 3 sau mai multe luni să se şteargă automat o sancţiune din LP.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pentru ca de exemplu, se apuca un player nou de SA:MP si nu stie ca sanctiunile ii fac un rau mai tarziu cand va vrea o functie, cand ajunge la level maricel si ceva zile in factiuni nu poate aplica la lider/helper, pentru ca era newbie si nu ştia de sancţiuni si ca fiecare, vrei sa te distrezi, faci dm, injuri chestii, pana la urma e un joc nu in viata reala sa te abtii de la orice, nu consider ca e necesar sa ai o sanctiune pe toata durata contului, sa expire si asa poti face ceva cu contul, daca ai strans deja 3 sanctiuni nush, ban jail mute, deja iti poti face alt cont si toata munca pe care ai depus-o facand contul se duce drc, asa mai bine joci cu gandul, ma joc fac contul bun, sanctiunile expira si pot sa incerc sa iau o funcţie.

Alte detalii:mai sus guys

 

te simti mata

p.s e o propunere ffff buna bagatio#573
Mareantz

Mareantz

  Newbie

 • 2 posts

Sugestie: Cand un player este PREGATIT la trade iar celalalt schimba ce vrea sa dea, playerul cu PREGATIT sa fie NEPREGATIT

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Era sa imi iau o teapa, mi-a zis ca-mi da add pe skype sa-l ajut ca nu-i merge butonul de PREGATIT, si cand dau alt tab el schimba pe 1$ si mai erau 5 secunde.

Alte detalii: O sa ajute foarte mult pe unii.#574
Jacky.

Jacky.

  Member

 • 13 posts

Sugestie: Propun sa se adauge un fel de "suprematie", adica sa se adauge un turf destul de maricel, pe mijlocul muntelui de la cabanuta din Los Santos si sa porneasca un admin war-ul pe acel teritoriu timp de 30 de minute. Asta se se desfasoare in decursul zilelor de sambata sau duminica la o anumita ora care ar fi pe placul tuturor. Acest turf sa nu se ia in considerare la topul turfurilor, ci sa iti dea un bonus pe payday sau zilnic de materiale / droguri / bani pana cand va venii urmatoarea saptamana ca sa poata castiga o alta mafie acest teritoriu sau aceeasi. Mafiile sa aibe fiecare cate un spawn langa turf, sa poata venii pe jos si sa nu se vada pe mapa decat coechipierii pentru a nu creea lag pe server. Dupa ce se va termina sa apara pe tot serverul: "Teritoriul suprem a fost cucerit de mafia "x", felicitari!"

Alte detalii: Sus aveti toate detaliile.


 • reLike RETiRED, Alddy and kepzanu like this

#575
Kenzo

Kenzo

  Advanced Member

 • 101 posts

Sugestie: Propun sa se adauge un fel de "suprematie", adica sa se adauge un turf destul de maricel, pe mijlocul muntelui de la cabanuta din Los Santos si sa porneasca un admin war-ul pe acel teritoriu timp de 30 de minute. Asta se se desfasoare in decursul zilelor de sambata sau duminica la o anumita ora care ar fi pe placul tuturor. Acest turf sa nu se ia in considerare la topul turfurilor, ci sa iti dea un bonus pe payday sau zilnic de materiale / droguri / bani pana cand va venii urmatoarea saptamana ca sa poata castiga o alta mafie acest teritoriu sau aceeasi. Mafiile sa aibe fiecare cate un spawn langa turf, sa poata venii pe jos si sa nu se vada pe mapa decat coechipierii pentru a nu creea lag pe server. Dupa ce se va termina sa apara pe tot serverul: "Teritoriul suprem a fost cucerit de mafia "x", felicitari!"

Alte detalii: Sus aveti toate detaliile.

+1


2s1xkrq.jpg


#576
CATALIN

CATALIN

  dizainaru puli

 • 1,222 posts

Sugestie: Sa fie implementat un minim de ore pentru intrarea in orice factiune

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ca sa nu se intre pe pile cum se intra acum

Alte detalii:Ijp4fJp.png


 • qTalonBOMBARUSA, Eduard.NG, Radu and 10 others like this

CYfzfis.png

 

 


#577
DaNNieL

DaNNieL

  Advanced Member

 • 53 posts

Sugestie: Un update la taxi, acesta sa constate in: cand un player da G la taxi sa ii fie afisata o harta iar el sa aleaga locul unde doresc sa fie dusi. Odata ales locul, un cp sa fie pus pe harta taximetristului. Asa am mai scapa de post-hunteri si ar fi mult mai frumos pentru cei din taxi, ar fi o factiune mult mai dorita fata de acum.

Alte detalii: Ar fi mai frumos si mai usor pentru Taximetristi si nu ar mai fi asa de multi Post-Hunter pe server care se razbuna pe Taximetristi.


fG9wbkY.png

WXja3Tm.png

DaNNieL's profile.
Copyright © All rights reserved.
» Last update: 01.08.2017«


#578
Uzzi.REVANSA

Uzzi.REVANSA

  Member

 • 18 posts

 

Sugestie:După 3 sau mai multe luni să se şteargă automat o sancţiune din LP.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pentru ca de exemplu, se apuca un player nou de SA:MP si nu stie ca sanctiunile ii fac un rau mai tarziu cand va vrea o functie, cand ajunge la level maricel si ceva zile in factiuni nu poate aplica la lider/helper, pentru ca era newbie si nu ştia de sancţiuni si ca fiecare, vrei sa te distrezi, faci dm, injuri chestii, pana la urma e un joc nu in viata reala sa te abtii de la orice, nu consider ca e necesar sa ai o sanctiune pe toata durata contului, sa expire si asa poti face ceva cu contul, daca ai strans deja 3 sanctiuni nush, ban jail mute, deja iti poti face alt cont si toata munca pe care ai depus-o facand contul se duce drc, asa mai bine joci cu gandul, ma joc fac contul bun, sanctiunile expira si pot sa incerc sa iau o funcţie.

Alte detalii:mai sus guys

 

suge-o ma cretine, sa mi-o "uzi" daca te-ai prins.. lasa propunerile si munceste la camp la pepeni sa-ti iei un PC mai de doamne ajuta in 2017 `-`#579
Alddy

Alddy

  Advanced Member

 • 360 posts

suge-o ma cretine, sa mi-o "uzi" daca te-ai prins.. lasa propunerile si munceste la camp la pepeni sa-ti iei un PC mai de doamne ajuta in 2017 `-`


N am nevoie de PC bai, sunt prea bun pentru tine și cu 20fps. Dar cu 100? Vrei sa te duci ca sez pașnica?

Edited by Alddy, 21 August 2017 - 01:13 PM.

                                                                                                              VKYAWMK.png


#580
S0NYX

S0NYX

  Newbie

 • 2 posts

Sugetie: Ar fi frumos sa se bage jobul Fireman. In acest job sa iti dea o masina de pompieri si sa te puna sa te duci dintr-o casa in alta si sa te stropesti cp-ul timp de 10 secunde si sa iti dea undeva la 14k

Multumesc!


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users