Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Sugestii pentru server


 • Please log in to reply
575 replies to this topic

#381
Unlown

Unlown

  Advanced Member

 • 225 posts

Sugestie: Atunci cand dai rob sa iti deie armura.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:  E cam imposibil Ksenon sa omori un politist cu tot cu armura sau deobicei vin 2 si nu ai cum frate sa ii faci pe amandoi 

Alte detalii: Sper sa pui sugestia mea 


                                                                       1roki8.gif                                                                                      


#382
Keisz

Keisz

  Member

 • 29 posts

Sugestie: Sa primesti un anunt inainte de a primi kick pentru afk.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece poti evita sa mai stai la conectare 1 ora, poate vrei sa stai undeva cateva minute fara a te pune afk, un mesaj informativ gen 'in 2 minute primesti kick daca nu te misti'.

 

Alte detalii: Sper sa fie luat in considerare.


Edited by Keisz, 27 July 2017 - 10:02 AM.

 • Kuga likes this

#383
Ersin7

Ersin7

  Member

 • 11 posts

Sugestie: Sa fie adaugat un nou server, deoarece acesta este prea solicitat, parerea mea, instructorii nu au ce sa mai faca, toti au raportul terminat, playerii au nevoie de licente, poate unii vor un inceput nou, sau altora nu le convine staff-ul, serverul sa se numeasca diamond.nephrite.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pai cred ca ar fi mai multi playeri pe comunitate si ne-am putea juca mai mult, nu sa stam 20-30 minute la logare, e plictisitor.

 

 

Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare sugestia.


 • Stuber likes this

#384
CriStiAn2024

CriStiAn2024

  Member

 • 15 posts

Cand bagati comanda /service bus#385
Kuga

Kuga

  Newbie

 • 8 posts

Sugestie: Sugestia mea consta in: La sustinerea examenului pentru licenta de condus, pentru a adauga mai mult Role Play propun ca, daca mergand in timpul examenului cu masina o strici sa zicem pana la 60% sa fii scos din masina si automat sa pici examenul, acest lucru v-a adauga putin mai mult Role Play, iar daca am vorbi despre Role Play nu ar fi rau daca ar fi adaugate si vre-o 3 intrebari.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cum am sustinut mai sus, va adauga Role Play.

Alte detalii: Nu.#386
Kuga

Kuga

  Newbie

 • 8 posts

Cand bagati comanda /service bus

Ma gandesc ca pentru a baga comanda [/service bus] ar trebuie sa transforme job-ul Bus Driver in factiune, pentru ca nu o sa stea nimeni sa astepte comenzi de Bus.#387
Kuga

Kuga

  Newbie

 • 8 posts

Sugestie: Sa fie adaugat un nou server, deoarece acesta este prea solicitat, parerea mea, instructorii nu au ce sa mai faca, toti au raportul terminat, playerii au nevoie de licente, poate unii vor un inceput nou, sau altora nu le convine staff-ul, serverul sa se numeasca diamond.nephrite.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pai cred ca ar fi mai multi playeri pe comunitate si ne-am putea juca mai mult, nu sa stam 20-30 minute la logare, e plictisitor.

 

 

Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare sugestia.

Propunerea ta consta in investirea a inca peste 1000 de euro intr-un alt server, cred ca de asta pana cand nu e luata in considerare.#388
CoCo DZ

CoCo DZ

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie:Sa se mareasca suma de bani de la /playroulette.De exemplu:50.000$-2.000.000$.Sa se mareasca sanda se la /playcrash.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Deoarece sa se pot castiga mai multi bani in cazul ruletei si in cazut crash-ului sa se poate castiga , deoarece crash-ul vad ca pica si la 1,01 , deci nu e corect sa bagi 50.000$ si sa nu ai timp sa scoti.

Alte detalii:-#389
MaximSeby

MaximSeby

  Newbie

 • 2 posts

Sugestie:Mai multe sloturi la factiuni.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pentru ca,astazi,27/7/2017,factiunea Taxi Los Santos a deschis aplicatiile si au avut 2 locuri libere dar au fost 100+ doritori.

Alte detalii:Daca ar creste numarul de sloturi in toate factiunile ar fi foarte placut pentru playeri.Limita de playeri conectati odata pe server este 1000 dar pe server sunt mai mult de 1000 de playeri activi si toti vor intr-o factiune dar prea putini reusesc sa intre.


 • Koloag27 likes this

#390
Koloag27

Koloag27

  Newbie

 • 2 posts

Sugestie: Mai multe slot-uri pentru server.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Server-ul este mereu plin iar multi jucatori(printre care si eu) nu putem intra deloc pe server, iar cu mai multe slot-uri ar fi mai usor si server-ul ar fi mai populat.

Alte detalii: Sper sa fie luat in considerare.


Edited by Koloag27, 28 July 2017 - 10:12 AM.


#391
Loris.

Loris.

  Advanced Member

 • 55 posts

Sugestie: Sa se bage peacefull mode ca pe GTA 5

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Prea multi dm-isti prosti care scapa nepedepsiti si nu putem face noi job din cauza lor.

Alte detalii:  1.Daca ai wanted sa nu poti folosi peacefull mod.

2. Daca ai arme in mana sa nu poti folosi acest mod. 

3. Sa poata trece masinile una prin alta pentru ca totusi e server RPG, sa nu poata trage nimeni in tine.

 MERSI DE INTELEGERE, SPER SA SE ADAUGE CAT MAI REPEDE!


 • RAPSODY., PRESiDENT_OBAMA, ExteeL and 4 others like this

                                                 

 

 

                                   


#392
Geto_Dac

Geto_Dac

  Love hard one girl. Respect them all. Love the life. Be HAPPY

 • 896 posts

Sugestie:   Propun ca intr-un clan doar liderul sa poata scoate membrii din clan, ca si in factiuni. Pentru ca se fac abuzuri, au fost cazuri in cateva clanuri si vor mai fii daca lasati asa.
Alte detalii: -


 • M0TaN likes this

   -I am a generous man. I offer my respect for all.                                                                       

          Nu exiști pentru a impresiona lumea. Exiști pentru a-ți trăi viața în așa fel încât să fii tu fericit!       
Personal Motto: Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca tu sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine !    
                      Loc de munca: Manager în distribuția și logistica alimentelor împachetate într-o lipie.   > Spania: +22°C. Si acum stirile din vreme in tara noastra: Se anunta vremuri grele. < .Adv

          ''Eu cred că imaginația este mai puternică decât cunoștințele . Că mitul este mai puternic decât istoria . Că visele sunt mai puternice decât fapte . Această speranță triumfă întotdeauna asupra experienței . Că râsul este singurul leac pentru durere și eu cred că dragostea este mai puternică decât moartea'' - Robert Fulgham. 

 

 Motivul pentru care atat de putini oameni ajung la succes este pentru ca nu s-a invetat inca o metoda prin care sa stai jos si sa aluneci in sus.

 

                    Crescut în munți, experimentat în păduri, adus la oraș cu forța. Natura nu este un loc unde te duci in excursii, să vizitezi, să te plimbi, etc,

natura este casa !


#393
AndreiTMB

AndreiTMB

  Member

 • 11 posts

Sugestie:  Propun să poţi juca barbut pe o sumă mai mare de 1kk. Adică vine unul cu 3kk toţi banii, îmi ia 10 şi pleacă.
Alte detalii: Ar fi bine sa poti juca barbut pe orice suma doresti sau macar sa fie marita miza maxima la 5kk.


Find awesome avatars here: Andrei TMB's creations.

Find some awesome stocks here: http://andreitmb.tumblr.com/

Challenge me at a battle here: GFX Battles

rajYBD9.png

 


#394
iHateCrew

iHateCrew

  Member

 • 10 posts

Sugestie: Adaugarea comenzi /leaders

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar ajuta playerii noi sa cunoasca membrii staffului mai bine dar si pe ceilalati jucatori.

Alte detalii: N-am.#395
iSticcs

iSticcs

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie: Sa faci odata la o luna sau doua ca in filmul " The purge " in care de la 7 seara pana la 7 dimineata adica 12 ore sa fie permis DM-ul si injuraturile. 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Dupa parerea mea toata lumea si-ar dori asta, sa fie liberi sa se distreze si cred ca toti ar astepta asta. Ar fi frumos deoarece toti s-ar impartii in grupari si s-ar distra. Plus ca cei cu gun shop ies in avantaj si probabil ar scadea DM pe server.

Alte detalii: Paramedicii si cei din Staff [ Admini si Helperi ] sa nu putem face DM pe ei si nici sa injuram. Paramedicii sa ne ajute cu heal. 

Puteti sa faceti gen pe server / panel / forum " Mai sunt x ore pana cand va incepe ziua libertatii / purificarii " 


Edited by iSticcs, 28 July 2017 - 04:46 PM.


#396
Valleh

Valleh

  Member

 • 14 posts

Sugestie: /enter in PNS.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Problema este ca se abuzeaza foarte mult la PNS, de aceea as vrea sa propun ca intrarea in biz sa se faca prin comanda /enter. Sunt foarte multi jucatori care abuzeaza si cand esti in pns fie te blocheaza, fie ies din masina si se creaza o mare valva, fie se face dm fix cand esti in interiorul biz-ului.

Alte detalii: -


 • CrossHeat likes this

#397
Schipi97

Schipi97

  Newbie

 • 3 posts

Sugestie:Propun sa se adauge un fel de sistem ce va face playerul sa se imbolnaveasca. Stiu ca suna ciudat prima oara, dar aici este explicatia: playerul se poate imbolnavi, iar cand acesta se imbolnaveste ii apare pe chat un mesaj de genul "Te-ai imbolnavit, suna la 112 si roaga un medic sa vina sa-ti dea /cure".(comanda medicului de a-l vindeca pe player va fi /cure ID PRET). Daca playerul nu va suna un medic pentru a se vindeca, acesta nu va mai putea alerga, va ameti, iar hp-ul o sa ii scada mult mai repede.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cred ca ar fi un sistem foarte interesant si unic pe server si ar ajuta si factiunea "Paramedics" sa fie mult mai interesanta.

Alte detalii: De asemenea, pentru si mai mult divertisment, se pot creea mai multe 'boli' pe server si fiecare sa aiba diverse efecte.


 • Sintetick likes this

#398
FIavius

FIavius

  Newbie

 • 3 posts

Sugestie: Barbut, cand jucam samp, din cate vedeti castig si eu si el, n-are niciun sens, ori castig eu, ori castiga el, bagati o comanda gen: /dicespam sau ceva de genu si sa dam amandoi de odata, si sa castige doar unu.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca ar fi mult mai rapid.

Alte detalii: Deja m-am saturat sa tot pierd, baga-ti dracului o comanda de genu ca deja am pierdut 100kk.#399
Sotac

Sotac

  Newbie

 • 6 posts

Sugestie:Ca limita pe care o poti paria la barbut sa fie in functie de level-ul pe care il deti.

Exemplu: Daca ai level 10 maxim pe care il poti paria sa fie 1.000.000$

               Daca ai level 15 maxim pe care il poti paria sa fie 1.500.000$

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Ar fii un + pentru jucatori inraiti de barbut cat si pentru cei de level 1-2 care vin la casino cu 1kk si il pierd la prima mana dupa care se lasa de server.

Daca va fii acesta propunere implementata cei de lvl 1-2 vor putea juca barbut pe 100.000 respectiv 200.000 si vor avea mai multe sanse de a castiga si de a ramana pe acest server.

Alte  detalii:Nu .#400
Geto_Dac

Geto_Dac

  Love hard one girl. Respect them all. Love the life. Be HAPPY

 • 896 posts

Sugestie: Adaugarea comenzilor [/Freeshop] si [/Addfree] -Prima pt. cei din jail sa-si ia free-ul pus de copi acolo cu pretul lor setat ( 1k-500k).

 Iar cea de a doua pt. copi sa puna free in shop. ( /AddFree <suma>). Iar in meniul free-urilor sa apara cine a pus, cate ''bucati'' are, si pretul uneia.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Scurteaza mult fuga aiurea la jail SF,LV,LS. E o sugestie oke. 


 • DarrelL likes this

   -I am a generous man. I offer my respect for all.                                                                       

          Nu exiști pentru a impresiona lumea. Exiști pentru a-ți trăi viața în așa fel încât să fii tu fericit!       
Personal Motto: Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca tu sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine !    
                      Loc de munca: Manager în distribuția și logistica alimentelor împachetate într-o lipie.   > Spania: +22°C. Si acum stirile din vreme in tara noastra: Se anunta vremuri grele. < .Adv

          ''Eu cred că imaginația este mai puternică decât cunoștințele . Că mitul este mai puternic decât istoria . Că visele sunt mai puternice decât fapte . Această speranță triumfă întotdeauna asupra experienței . Că râsul este singurul leac pentru durere și eu cred că dragostea este mai puternică decât moartea'' - Robert Fulgham. 

 

 Motivul pentru care atat de putini oameni ajung la succes este pentru ca nu s-a invetat inca o metoda prin care sa stai jos si sa aluneci in sus.

 

                    Crescut în munți, experimentat în păduri, adus la oraș cu forța. Natura nu este un loc unde te duci in excursii, să vizitezi, să te plimbi, etc,

natura este casa !

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users