Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Sugestii pentru server


 • Please log in to reply
829 replies to this topic

#21
NexTTT

NexTTT

  Advanced Member

 • 101 posts

Sugestie: La job-ul 'Farmer' durata sa fie mai mica, de exemplu 90 de secunde, deoarecce la skill unu poti lua si 5 kg de faina, si e prea mult 2 minute doar pt 5 kilograme.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: job-ul e si asa destul de monoton, fiind si zona cu care ne-am obisnuit pe fiecare server..

Alte detalii: -#22
NexTTT

NexTTT

  Advanced Member

 • 101 posts

Sugestie: Sa putem cumpara RP din /shop sau Level Up

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Am face nivel mai rapid, dar contra cost.

Alte detalii:-#23
NexTTT

NexTTT

  Advanced Member

 • 101 posts

Sugestie: Din 24/7 sa putem cumpara o 'Geanta; in care sa putem cara 2-3 pesti, iar aceasta sa aiba 5 utilizari si sa coste 200k, fiind o sabie cu doua taisuri, daca ai noroc poti face profit, daca nu sa iesi pe -

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece deseori luam pesti foarte mici si mergem cam in zadar...

Alte detalii:-#24
NexTTT

NexTTT

  Advanced Member

 • 101 posts

Sugestie: Sa poti cara un numar limitat de gloante, daca vrei sa cari mai multe sa ai nevoie de un rucsac/geanta, care costa 100k si poate stoca 2000 gloante, iar fara maxim 500 gloante.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar fi mai realist, si ar ajuta la productia Gun Shop-urilor/ 24/7.

Alte detalii: Politistii sa nu aibe nevoie de rucsac, ei primind cand dau on duty, iar la duty off sa le dispara.#25
NexTTT

NexTTT

  Advanced Member

 • 101 posts

Sugestie: Adaugarea unui targ de masini, unde ne putem parca masina pentru 10k ora, iar un player sa o poata cumpara fara a fi noi online.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: E mult mai realist.

Alte detalii: Banii sa fie luati din banca, si banii primiti de la cel care cumpara tot in banca.


 • KameLeonZEW and lucian2011 like this

#26
NexTTT

NexTTT

  Advanced Member

 • 101 posts

Sugestie:Propun sa putem porni motorul la avion doar prin comanda /engine deoarece unele avioane au tren de aterizare iar cand incercam sa il strangem de pe tasta se opreste motorul.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: La avioane trebuie sa dam /engine dupa care sa apasam '2' , si sunt sanse sa bubuim.

Alte detalii:


 • Verhoiansk99 likes this

#27
NexTTT

NexTTT

  Advanced Member

 • 101 posts

Sugestie: Daca un membru are mai mult de 100 zile in factiune si 0/3 Faction Warn sa poata da /quitgroup fara a primi FP.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Poti sta sute de zile intr-o factiunea dar iei FP, ca si un jucator care a stat 1 zi.

Alte detalii:-#28
xbLoo

xbLoo

  Advanced Member

 • 61 posts

Sugestie: Să se mai scadă timer-ul de la job-ul 'Fisherman' cu 30 secunde.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pur şi simplu trebuie să aştept aprox. 30 secunde pentru a folosi din nou comanda [/fish], nu cred că este ok, îţi piere cam tot cheful de a face acel job.

Alte detalii: În prezent am văzut că sunt 150 secunde la timer (1:30), ceea ce vreau eu e să se scadă cele 30 secunde şi să rămână doar de 1 minut timer-ul.


Edited by xbLoo, 22 May 2017 - 08:56 PM.


#29
Vulpea

Vulpea

  Advanced Member

 • 261 posts
Sugestie: Adaugata comanda [/members] si membrilor
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar fi de folos pentru testeri, responsabili, putand sa activeze mai usor, dar si membrilor simplii. De asemnea ar scadea numarul de intrebari sacaitoare pentru lideri, coldieri "cate zile am"
Alte detalii: Sa arate asemanator ca [/members] de la lider doar ca in loc de give fw etc, sa fie o singura optiune, info: Unde sa arate asa:
Nickname: numele
Rank: x
Zile in factiune: y

Edited by Vulpea, 23 May 2017 - 09:48 AM.


#30
Flavius

Flavius

  Newbie

 • 7 posts

Sugestie:Sa poti cumpara materiale cu mai mult de 150k.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pai, unii care nu sunt asa de buni la matematica pot sa fie inselati. ex:100k materiale pe 1kk.

Alte detalii:Nu am

 #31
Verhoiansk99

Verhoiansk99

  Newbie

 • 4 posts

Sugestie: Adaugarea unor joburi "ilegale". 

1. Hot de buzunare
Adaugarea unui "manglitor de telefoane/maruntis" ar fi foarte buna ca job ilegal, deoarece cel in cauza ar face ceva bani destul de repede. Daca acesta este destul de silentios si atent, poate fura chiar foarte mult. Dupa parerea mea, nu va trebui sa primeasca mereu wanted, ci doar in zonele aglomerate.

2. Hot de masini

Trecand la lucruri mai serioase, un job de tipul "am o masina recent adusa, kilometri reali" ar fi benefic, deoarece ar fi rapid si palpitant. In functie de skill, jucatorul va putea fura masini din ce in ce mai avansate. Din perspectiva mea, ar trebui sa primeasca wanted doar daca fura o masina a departamentelor sau o masina personala(dar asta la skilluri mari). Acesta ar trebui sa duca masina intr-un checkpoint, acolo urmand sa isi primeasca banii.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: E pur role-play, este ceva ce vine din trista realitate si este un bun prilej de a face bani. Plus ca este si distractiv.

Alte detalii: Va multumesc pentru atentie! Succes in continuare! Va salut!#32
Uzzi-47

Uzzi-47

  Advanced Member

 • 151 posts

Sugestie: Race Arena și în Los Santos și în Las Venturas

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pur și simplu ar fii realist și util. De exemplu dacă arena din SF e ocupată, putem merge în cea din LS/LV. SAU dacă mă aflu în LS/LV să nu-mi pierd timpu' până departe în SF, așa mă duc la cea mai apropiată. :) Plus că ar fii cam aiurea să le lăsăm nefolosite.

Alte detalii: -


NFZp7kR.png


#33
Uzzi-47

Uzzi-47

  Advanced Member

 • 151 posts

Sugestie: O a 2-a locație pentru jobul de fermier.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar fii mai realist, ar reduce din lag, din crash-uri, iar playerii vor avea de unde să aleagă.

Alte detalii: Locația
 


 • NexTTT likes this

NFZp7kR.png


#34
Uzzi-47

Uzzi-47

  Advanced Member

 • 151 posts

Sugestie: Derby race

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar fii distractiv.

Alte detalii: Acest tip de cursă constă în ciognirea mașinilor între ele până când explodează. Cel care reușește să rămână ''nebubuit'' câștigă. Desigur, nu se v-a putea trișa prin a fugi de adversar, pentru că dacă nu te atingi de nimeni timp de 30 sec. vei fii descalificat!


NFZp7kR.png


#35
D4vid

D4vid

  Advanced Member

 • 37 posts

Sugestie: Propun sa faceti o comanda /sugestie si orice player de pe server sa puna sugestia pe care o are.


                                                                                 r7y4FO5.gif     

 

                                                                        N3W1qy.png


#36
xCrIsTy442

xCrIsTy442

  Newbie

 • 2 posts

Sugestie: Ar trebuii adaugata misiunea sa te imbeti la Alhambra .

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar fi o misiune usoara pentru playeri , dar si propietarul barului ar face ceva profit avand in vedere ca nu face deloc , iar biz-ul nu are nici un sens fara aceasta misiune.

Alte detalii: La acest quest ar fi ok daca te pune sa bei un anumit numar de sticle de vin/bere sau sa fumezi si sa fie un delay dupa fiecare consum.#37
Gen

Gen

  Member

 • 11 posts
 • Nick SA:MP
  Gen

Sugestie: Sa se mareasca pretul la PNS pentru un serviciu, sa fie minim 1000$, nu 750$

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Consider ca 1000$ ar fi ok pentru inceput. Ar fi o suma fixa, infima pana la urma.

Alte detalii: Nu cred ca este mare diferenta, nu poate sa zica nimeni ca este o suma colosala si nu vad unde ar fi paguba.#38
SiNNeD47

SiNNeD47

  Member

 • 23 posts

Sugestie: Sa se puna timerul de la /usedrugs in baza de date la jucatori.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cand dai /q si revii sa ai inapoi timerul pe care il aveai, daca nu, poti face asta: https://youtu.be/RV9NS1w4jpw.

Alte detalii: Cred ca ar fii mai calumea asa deoarece acel timer de 200+ secunde nu are nici-un sens daca poti face asa intr-un relog.#39
Underrated

Underrated

  Member

 • 29 posts

Sugestie: scoaterea quest-ului cu 'scapatul de wanted'.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece jucatorii care au wanted se duc in cele mai multe cazuri la aero, unde stau 20 de minute in aer pentru a nu-i putem prinde.. Si nu ne putem face raportul asta daca de ex., 50 de jucatori au acest quest, ar trebui sa stam off-duty pana le trece wanted-ul sau ceva, pentru ca nu avem de unde stii cine face wanted pentru quest si cine nu.

Alte detalii: -


Edited by Underrated, 24 May 2017 - 12:13 PM.

nDTwMkV.png

RMxJHkI.png


#40
keeper

keeper

  Member

 • 22 posts

Sugestie: marirea duratei de timp la despawnarea masinii rent.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: ex. un jucator face farm. merge la burger, vinde, apoi se intoarce isi face din nou cursa si primeste direct banii in mana. Acesta nu mai e nevoit sa urce in masina rent si da /work iar. In timpul acesta se despawneaza masina rent.

Alte detalii: am patit de multe ori


 FAST FAMILY FOREVER 

R.I.P Paul Walker 1973 - 2013

 

giphy257e4.gif

 

"I live my life a quarter mile at a time. Nothing else matters: not the mortgage, not the store, not my team and all their bullshit. For those ten seconds or less, I’m free."

 Vin Diesel

 
 
© All rights reserved to Keeper.
1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users