Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Sugestii pentru panel


 • Please log in to reply
63 replies to this topic

#61
Taifun

Taifun

  Advanced Member

 • 42 posts

Sugestie:Ar trebui precum sunt disctitile la profil lider/co lider /admin/helper etc. sa fie adaugat si tester pentru cei din factiune pentru a le fii mai usor playerilor sa vada cine e online pe panel si atunci cand intra pe server sa stie pe cine sa caute/

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Am precizat mai sus.

Alte detalii: speer sa fie realizata.

 


ljuSjfO.png


#62
Freezny

Freezny

  Member

 • 20 posts
Sugestie: Aplicația NEPHRITE
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Consider că ar fi ceva unic, iar jucătorii ar putea naviga mult mai uşor pe panel.
Alte detalii: Să se facă o aplicație pentru Android / iOS cu panelul serverului. Din câte am văzut pe browser se încarcă mai greuț. Nu o aplicație prea complicată, doar nişte "categorii" de gen: Facțiuni, Reclamații, etc.

KLykCbs.png


#63
Kumae

Kumae

  Advanced Member

 • 47 posts

Sugestie:La sectiunea "afaceri" sa apara productia zilnica in ultimele 30 sau o productie medie pe zi/saptamana.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Jucatorii are stii exact cat produce un biz si ar stii cat sa dea pe el.

Alte detalii: 


 • Charon likes this

#64
iSafe

iSafe

  Newbie

 • 1 posts

Sugestie: Când aplici intr-o factiune , si esti respins sa iti scrie motivul de ce ai fost respin.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru a afla de ce esti respins si data viitoare sa nu mai faci aceiasi greseala. 

Alte detalii: Am aplicat aproape in toate factiunile de pe server si am fost respins si mereu am facut cate ceva nou la aplicatii si mereu am fost respins si pe ce motiv ... pauza . 


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users