Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Most Liked Content


#159468 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK 🕵🏽 on 31 October 2017 - 08:02 PM

Sugestie:

1. Adăugarea pe panel a unor rank-uri pe care liderul il poate da la membrii, ex. coordonator, tester etc. care pot sa vorbeasca pe [/f] chiar daca este togf (in cazul mafiilor pentru coordonatori)

2. Remove Combat Shotgun, sau nerf-uit până când e balanced, acum dă prea mult dmg, înainte dădea prea puțin. Ori remove, ori testati sa fie balanced.

3. Adăugarea unei noi mafii în SF + turf-urile aferente. De ce? Pentru că-s doar 2, n-ai cu cine să te bați, n-ai cum să dai in alt oraș attack etc.  un total de 21 turfs sau chiar mai multe in SF nu strică având in vedere casele si toate pozitile frumoase din SF.

4. Când dai attack, si nu esti pe turf, poti sa dai in colegii tai, cand primesti attack si nu esti pe turf nu poti da in colegii tai, nu inteleg logica? Daca tot ati activat team damage, de ce sa nu poti da si outside turf cand primesti attack? Să abuzăm de bugul cu drugs? sau să cerem respawn la admini in continuu?

5. Scoateti greenwood-ul de la mafiile din LV/SF bagati o limuzina ceva, e cea mai nefolosita masina si doar incurca, orice mafie isi permite o limuzină.

6. Propun si remodelarea turfurilor deoarece unele sunt prea mici pentru 15v15 dar 20+v20+? Gen 33, e doar o pozitie acolo, corabia. Sunt multe turfuri de genul si strica tot farmecul de war-uri.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Am explicat.

Alte detalii: +1 poate bagă Ksenon și la mafii cv.

 

edit: // si cand da cineva attack pe tine, or sa te respawneze ori sa intrii asa pe turf, gen sa te mute in vw de war direct fara sa intrii hq.


 • Deaglew0w, DEViCE, iCristian and 41 others like this


#121395 Sugestii posturi de radio (/carradio, /mp3)

Posted by coxet on 22 August 2017 - 05:11 PM

Nume radio: Coxet http://coxet.com

Link audio: http://37.59.207.68:8000/ si http://37.59.207.68:8000/listen.pls (Download Playlist)

 

Am venit si eu cu o propunere la dumneavoastra, trap romanesc, am vazut ca nu aveti. Este un concept nou si am fi foarte recunoscatori daca ne oferiti acesta oportunitate de a fi la dvs pe server! Pace si respect! 
PS: Am vazut ca sunteti anti radiouri care nu sunt de durata, pot sa va asigur ca radiourile create de noi sunt inca din 2011 pana in prezent si nu o sa fiti dezamagiti. :) <3

 

Va multumesc anticipat pentru sansa oferita!


 • Ksenon, EndeK, Deaglew0w and 38 others like this


#187663 Sugestii generale

Posted by vTuDoR🤑 on 25 December 2017 - 10:00 AM

Sugestie: Sa se mareasca jailul pentru dm la 120 minute minim, urmand ca urmatoarele sanctiuni sa fie 180, 240, etc, daca esti nab si faci dm sa stai in jail nu in libertate

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Nu e normal ca un om ce da rob sa stea in jail 45 minute iar unul de deranjeaza o buna parte din jucatori sa stea doar 20 minute in jail, asa am mai scapa de dm-isti.

Alte detalii: -


 • Hoppa., RicoFX, S0NEX and 32 others like this


#168514 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK 🕵🏽 on 16 November 2017 - 05:38 PM

Sugestie: Mai jos.
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Mai jos.
Alte detalii: Mai jos.
 
Ok, poate de data asta se iau in considerare aceste propuneri pe care majoritatea "mafiotilor" le vrem.
0. (edit) remove c-bug warn de la combat shotgun, cum doar deagle se sanctioneaza, nu vad de ce si combat ul ti ar da stun cand faci acel c-bug.
1. Rank-uri speciale la factiune pe panel pe care doar lider ul le poate da. Ex. coordonator [mafii] / tester [orice factiune]. Coordonatorii de mafie sa poata vorbii pe /f chiar daca este togf.
2. ^ majoritatea mafiotilor folosesc /wt pentru a nu injura pe [/f] sau sa spameze, propun ca spam ul si injuriile pe frecventele de mafii, care nu sunt populare, sa nu fie luate in consideratie in cazul unei reclamatii, sau frecvente private cu parola.
3. Adăugarea unei noi mafii în SF + turf-urile aferente. De ce? Pentru că-s doar 2, n-ai cu cine să te bați, n-ai cum să dai in alt oraș attack etc.  un total de 25 turfs nu strică având in vedere frumusetea orasului. Aici este o poza cu o schita a turf urilor, 25 per oras. https://imgur.com/a/ShskT // orasul nu este mic deloc pentru a 3-a mafie, se poate face war si pe langa arena de curse, si pe la port unde sunt pozitii frumoase.
4. Team damage off pe turf, doar pe turf. De ce? Daca la cineva ii e ciuda pe tine, iti poate face post si iei FW aiurea, dai aiurea in colegi ca nu le vezi name tag-ul la distanta mare etc.
5. Recalculati masinile unei mafii, nu inteleg ce cauta un greenwood la o mafie, poate fi inlocuit cu o limuzina, ceva mai bun. 5 motoare, 3 huntley-uri si 2 sultane. savannele sunt buguite, nu poti trage peste ele ca au hitbox mare. 
6. Propun si remodelarea turfurilor deoarece unele sunt prea mici pentru 15v15 dar 20+v20+? Gen 33, e doar o pozitie acolo, corabia. Sunt multe turfuri de genul si strica tot farmecul de war-uri. // poza mai sus cu un posibil contur in care intra usor 25 turf uri pe oras.
7. Remove combat shotgun, sau nerf uiti l sa nu te omoare dintr un magazin de 7 gloante cu raza mare. Sau lasati-l asa si puneti-l la r5 ca are damage mare oricum.
8. Cand omori/esti omorat de cineva sa scrie in chat ex.
[war]: l-ai omorat pe "x" cu "y" de la distanta de "z" m.
[war]: Ai fost omorat de "x" cu "y" de la distanta de "z" m.
9. Rifle sa dea fix 25 dmg cum si m4 da fix 10. De ce? 4 shot-uri de rifle = kill. Is sanse sa ramana intr un hp si sa te bata, ceea ce e aiurea.
10. Skin uri diferite la fiecare mafie, se pot face 6+1 skin de fata la fiecare mafie. E aiurea sa vezi 2 mafii cu unele skin uri la fel. Am inclus si a 3-a mafie din San Fierro, "da nang boys".
idee: 
11. skin-uri la mafioti pe rank si automate cum sunt la departamente, de ce? looks nice. oricum avem /cskin acum, deci nu ne afecteaza in orice fel.
 
ksenon, please fix                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               +1 pls

 • Deaglew0w, iCristian, RED and 32 others like this


#135313 Sugestii posturi de radio (/carradio, /mp3)

Posted by coxet on 18 September 2017 - 06:54 PM

Nume radio: DropSignal 

Link audio: http://188.165.152.4...ndex.html?sid=1

 

Salut din nou, acesta este tot radioul meu si il detin din 2011. Am inteles ca se cauta radiouri ok si cu uptime :)

http://drop-signal.com

https://www.facebook.com/DropSignal/


 • iCristian, Alddy from SRT, Hoppa. and 28 others like this


#94793 Sugestii legate de mafii

Posted by LuckyLucianoRLT on 14 July 2017 - 09:02 PM

Sugestie: Sugerez ca besturile si in principiu scorurile sa nu se mai calculeze in functie de kill`uri ci-n functie de damageul pe care-l dai astfel am scapa de acesti KS`eri pe care-i gasim pe turf sau cei care pur si simplu ies de pe turf. Ganditi-va doar de cate ori s-a intamplat sa dati 90 dmg si dupa sa vina 1 in hit si aia e... Este oribil... 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar ajuta foarte mult sa se defineasca cu adevarat mafiotii care chiar merita sa primeasca acel best nu cel care doar vine si ia laurii.

Alte detalii:  Nu copiati ideea doar sustineti-o cu un +1 daca e nevoie.


 • Ksenon, Webster, Reus and 24 others like this


#174778 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK 🕵🏽 on 27 November 2017 - 08:17 PM

Sugestie: Mai jos.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: -

Alte detalii: -

 

1. Cea de a treia mafie din San Fierro să fie numită "Loco Syndicate" având ca sursă story line-ul. 

Posibilă locație pentru această mafie: https://imgur.com/a/OreHA

De ce acest nume și această locație? Este fix cum e în story line, această mafie având ca teritoriu acel factory. Se poate face un pic de mapping dacă este nevoie oricum. - locație originală  // se poate face un pic de mapping daca este nevoie, eu doar am dat o locatie originala, sau puteti pune hq unde e mapa de paintball "tenis" ca pe restul serverelor... 

Mai mullte informații despre Loco Syndicate: https://goo.gl/iUzfXq

 

2. Cât timp ești la war-uri, sau în intervalul 20:00 - 22:00, acel 1 hp per minut (cred că atât e) să nu fie activ la mafioți. De ce? Scade HP aiurea când la war ai nevoie de fiecare punct de HP. Dacă ai war in LV și tu pleci din SF, 3 minute drum + mai cazi etc. se duc 10 hp = 2 hits de deagle. + mori aiurea cand esti low hp, gen dau cu combatul in tine și rămâi low, te omoară serverul datorită acelui -1 hp / minut. Sau e bug cu combatul deoarece nici unele kill-uri cu combatul nu se pun.

 

3. Turf-urile fiind remodelate, să înceapă numărătoarea din SF, de ce? E orașul principal etc.

 

4. Skin-uri diferite la fiecare gang + skin-uri pe rank-uri, de ce? Organizare și diversificație. Skin-urile fiind automate ele nu pot fi schimbate deci regula cu FW pentru purtare skin aiurea este scoasă.

Gândit un sistem si pentru fete (sa nu apeleze la admini pentru a le schimba skin-ul)

 

5. Combat Shotgun - Rank 5, de ce? are prea mult damage.


 • Webster, Hoppa., AKA47 and 23 others like this


#148661 Sugestii legate de mafii

Posted by KRUEGER on 14 October 2017 - 02:23 PM

Sugestie: Sa se scoata combat shotgun-ul.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: 1. Poti trage prin "pereti" cu ea. 2. Putem evita post-urile cu pereti la war. 3. Daca prinzi un stun cu ea esti ca si mort, nu mai are ce sa-ti faca. 4. Unii fac acel bug sa poti avea gloante infinite la el, adica nu gloante infinite, practic se reincarca dar nu mai fac animatia. 

Alte detalii: Mi s-a luat de war-urile cu combat, as vrea sa fie ca pe vremuri. Doar m4, deagle si rifle.


 • iCristian, Cristiw0w, WorMeX and 17 others like this


#100025 Sugestii legate de mafii

Posted by Cyrexw0w on 22 July 2017 - 12:08 AM

Sugestie: sa poti merge cu masina pe turf
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cu totii stim ca atunci cand intram pe turf cu o masina suntem dati jos din ea, aceasta sugestie ar fi de folos deoarece sa zicem ca ai un turf unde nu ai pozitie pe caldiri etc, ce faci atunci? Evident vei incerca sa faci o baricada cu masinile factiunii.
Alte detalii:Sper sa fie luata in considerare

Sugestie:Odata la 1 minut sa se puna un punct mafiei care a atacat turf ul
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:deoarece cu totii stim ca va fii mult mai usor de iei un turf . Un exemplu ar fi, un war dureaza 20 mn, in acele 20 de min sa se stranga 20 de puncte pe fiecare minut, eu zic ca ar ajuta mafia care a atacat foarte mult
Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare sugestia

Sugestie: Mesaj la intrare pe turf
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cu totii stim ca in fiecare mafie este cate un post hunter. Cu aceasta sugestie ar ajuta foarte mult membri sa nu primeasca fw cat si lideri sa inchida cat mai putine posturi.Un exeplu de mesaj la intrarea pe turf ar
fi, ,You entered the turf'' iar atunci cand ai iesit de pe turf sa iti apara , , You have left the turf''. Dupa parerea mea ar ajuta foarte mult
Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare
 • K3nnTXXL, Luchian, SLYCK 🕵🏽 and 17 others like this


#183158 Sugestii legate de mafii

Posted by Dumilano on 15 December 2017 - 06:52 PM

Sugestie:Sa se scoata faza cu anti c-bug-ul din anti cheat.De ce? Pentru ca cine face c bug, sa si o asume, nu cred ca exista vreun mafiot care intr o situatie de 1v4 - 1v5 reuseste sa i bata pe toti fara sa faca vreun pic de c-bug.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Ar  fii un avantaj, sau daca doriti legalizarea c bug ului doar la war, nu la paint.Stiti si voi cum a fost la propunerea cu scoaterea c bug ului, toti pasnicii si civilii au votat deoarece erau terifiati la paint.Haideti sa gandim putin..situatie 1v4, cu lagul de pe server ( la unele faze ), e imposibil.Vreau doar mafioti sa voteze, legalizarea c bug ului sau scoaterea acelei prostii din anti cheat..

Alte detalii:


 • MAGiSENRLT, GareTH, AdyBMB and 14 others like this


#112611 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK 🕵🏽 on 09 August 2017 - 05:10 PM

Sugestie: Schimbarea delay-ului la fail.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Daca ai multe turfuri nu poti da attack pentru ca primesti attack din alta parte mereu.

Termini un war si dă cealaltă mafie.

Alte detalii:

Prinzi attack daca dai primul (14:00) sau daca intervine o mafie din alt oras.

Un delay de 25/30minute ar fi foarte ok pentru fail puncte/membrii.

Un war dureaza 20 de minute, daca mafia X primeste fail, mafia X primeste 25/30 minute delay - mafia Y pe care mafia X a atacat-o are timp sa dea war unde doreste.

Daca mafia Y este atacata de cealalta mafie din oras (Z) (prezent doar in LS/LV pentru că SF are doar 2 mafii, ceea ce este unfair as fuck), mafia Y incă are 5/10 minute timp dupa terminarea acelui war  să dea attack unde dorește.

 

Sugestie: Remodelarea turfurilor.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Unele turfuri sunt prea mici pentru 20 de membrii x2 mafii = 40 membrii pe turf, devine mai mult un fel de Paint pe echipe (ex. turf 6/5 etc.)

Schimbarea unora sau remodelarea tuturor in turf-uri egale/aproape egale ar fi mult mai bine.

Alte detalii: Ar trebuii impartite turfurile cu pozitie (turf 10, 7, 1, 16) in mai multe turfuri unde ambele mafii sunt egale dpdv al pozitiei.

De exemplu pe skate (turf10) daca ai 5 oameni pe partea opusa pe unde poti sa urci, castigi turful usor.

Turf 7 are mall de langa turf 5 + cladirea unde este aproape imposibil sa scoti pe cineva.

Turf 1 are acea locatia la PNS unde cu greu te scoate cineva.

^ Astea doar in LS, mai este parcare LV, groapa LV, si pe SF cladirile de pe turf 54/55 etc.

 

 

~ Intr-o zi se pot face toate de mai sus, s-ar schimba foarte mult atmosfera war-ului.


 • qTalonBOMBARUSA, xAdrian, Sh4dow. and 13 others like this


#119754 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK 🕵🏽 on 20 August 2017 - 09:11 AM

Sugestie:

 

1. Daca ai peste 95 viata+ sa nu poti lua "pastila" de HP de pe jos.

2. Remodelarea turfurilor, unele sunt prea mici, altele prea mari cu prea multe pozitii.

3. Cand omori pe cineva / esti omorat de cineva sa apara in chat de cine / pe cine, arma si distanta kill-ului, si o optiune sa dai tog la acest lucru.

4. Delay modificat atunci cand dai fail unei mafii, fie de puncte/oameni. Un 30 de minute would be ok!.

5. Combat shotgun-ul sa fie adus la damage-ul normal, nu nerfuit, zici ca trag cu apa in dușmani, e rea arma, macar puneti-o la r3+ daca tot e, n-ai de ce sa o folosesti oricum.

 

Niste statistici pentru mafioti pe panel, gen leaderboard cu cele mai multe kills, deaths, used drugs, etc. si o mapa cu toate turfurile updated in timp real si mafia care controleaza turfu'.

 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca war-uri frumoase si pentru ca mafioti.

Alte detalii: -


 • Ivar the Boneless, Sh4dow., ZAKO and 12 others like this


#184242 Sugestii generale

Posted by InSide The Unforgettable on 18 December 2017 - 03:11 PM

Sugestie: Blocarea tastei C si in cazul civililor, nu doar in cazul mafiotilor.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ca membru de mafie, doresc sa ma joc si eu la paintball, insa, am un adversar pe cinste care isi opreste mereu animatia ori face c-bug in mod repetat (civil ori alt tip de factiune), dar noi ca si mafioti, nu avem acces sa apasam tasta C nici macar la paintball. Dupa parerea mea nu suntem egali in ceea ce priveste acest sistem, viorelpetrica ca civil fara anti cheat are voie c-bug, iar noi, ca buni mafioti ce suntem cu anti cheat, nu avem posibilitatea.

Alte detalii: Nu inteleg de ce exista in server news legalizarea c-bug / c-shot daca doar civilii from farm job au acces la el dar noi ca mafioti nu. Nici macar nu a intrebat liderii de mafie (nu mai zic de noi, membrii care de fiecare data suntem ignorati), ori sa testati domnilor owneri. Ai intrebari despre acest subiect? Nici o problema, raspunsul este urmatorul: "asa a hotarat Ksenon". Ei bine dl. @Ksenon tin sa te anunt ca ai luat o hotarare necalculata corect.
#148672 Sugestii legate de mafii

Posted by Watiq on 14 October 2017 - 02:29 PM

Sugestie: Sa se adauge sa poti da /stopanim atunci cand esti pe drugs

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece mi s-a intamplat de foarte multe ori sa dau usedrugs si sa vina cineva sa ma omoare, iar eu fiind in animatia de la usedrugs sunt ca si mort.

Alte detalii: Cred ca multi mafioti ar vrea asta


 • Meszmering., oLandezuFCVPLM, Jeely and 10 others like this


#175654 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK 🕵🏽 on 30 November 2017 - 03:58 AM

idee skins gangs by slyck
 
având în vedere că majoritatea skin-urilor sunt la comun, 2 mafii au unul sau chiar 2 skin-uri la fel și e aiurea, am decis să fac o sugestie cu niște skin-uri pentru fiecare rank în mafie.
Los Aztecas
Spoiler
 
Grove Street 
Spoiler
 
Crips Gang
Spoiler
 
Ballas
Spoiler
 
Red Dragon Triads
Spoiler
 
The Russian Mafia
Spoiler
 
San Fierro Rifa
Spoiler
 
The Italian Mafia
Spoiler
 
Loco Syndicate [exemplu] // doar dacă aceasta va fi noua mafie din SF.
Spoiler
 
* având în vedere că nu-s atâtea skin-uri, am ales ca liderul si co-liderul să aibe același skin, ambele reprezintă conducerea facțiunii oricum.
* unele mafii au skin gras, dar nu afectează gameplay-ul vă garantez, oricum e lag pe server la war-uri, nu o să se observe diferența. 
* strict opinia mea, niste skin-uri dintre cele alese nici n-au ce cauta ca skin de civil;
* dacă ar fi skin pe rank ar fi mai organizat, mai frumos, cum se și bagă raport automat, se poate băga și skin automat;
* dacă sugestia este implementată - toate skin-urile de mai sus să fie scoase din Clothin' Stores.
 
 

 • ZAPPOVSKi, ZAKO, KeNzOrXiAOLIN and 9 others like this


#65471 Sugestii legate de mafii

Posted by Alddy from SRT on 21 May 2017 - 08:36 AM

Sugestie:Dupa ce intri cu masina pe turf sa mai poti merge cu ea 5-10 secunde.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pai daca ai hq pe cealalta parte a turfului trebuie sa ocolesti ogramada sa ajungi la ceilalti mafioti, si daca intri pe turf faci 2-3 minute pana acolo pe jos, consider ca este o sugestie buna sa poti merge cu masina 5-10 secunde pe turf si sa ajungi macar la jumatea lui.

Alte detalii:


 • KETO., Cristiw0w, Becali4EveR.Power and 8 others like this


#181924 Sugestii generale

Posted by kREAPY on 13 December 2017 - 10:08 AM

Sugestie:

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Evitarea lagului creat de playerii care au multe masini (ma simt).

Alte detalii: Asteptcometariile voastre pe youtube cat si aici.


 • M0TaN, Radu, Roland and 8 others like this


#178145 Sugestii legate de departamente

Posted by SoFine on 04 December 2017 - 10:02 AM

Sugestie: Propun ca la fiecare departament de politie (lspd/sfpd/lvpd/fbi/ng) sa nu se mai dea skinul automat de server in functie de rank.Sa luam noi de la clothes in functie de rank / functia pe care o avem (responsabil/tester) si liderii sa decida ce skin e la r1/2/3/4/5 si ce skin e pentru testeri/responsabili.
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece va iesi in evidenta cine detine o functie intr-un departament.
Alte detalii:-


 • Radu, Krz, Sanne and 7 others like this


#179575 Sugestii generale

Posted by vTuDoR🤑 on 08 December 2017 - 03:29 PM

Sugestie: Atunci cand un player reclama un membru la factiune/staff doar pentru a vedea dovada de wanted/mdc/dm/spam/injurii/etc si ii este oferita sa primeasca suspend 7 zile pe panel pentru post aiurea.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Am mai scapa din posthunterii astia obositi.

Alte detalii: -


 • RamyS1337, andrei72xxxx, FLORIVN and 6 others like this


#189869 Sugestii generale

Posted by CloudyAdv #LOCUITOR on 31 December 2017 - 10:00 AM

Sugestie: Adaugarea unor cereri de inactivitate
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar fi folositoare deoarece foarte multi membrii care au decese in familie, excursii, alte evenimente speciale si nu pot face raportul sa fie scutiti.
Alte detalii: M-am gandit ca ar fi frumos sa se adauge o comanda de genul: /stopraport ID/NUME MOTIV PERIOADA // /endraport ID/NUME MOTIV PERIOADA iar prin aceasta comanda jucatorii sa nu fie dati afara de AdmBot din factiune pentru raport incomplet. Evident, aceasta comanda va fi folosita doar de lider si doar o data pe luna cu o perioada minima de 3 zile si maxima de 7 zile (idee luata din vechiul regulament); sa se reactiveze topicul de cereri de inactivitate sau sa se bage o sectiune pentru cereri de inactivitate pe panel (Mersi mult, Vulpea!) iar jucatorul care doreste sa fie scutit sa posteze cererea si dupa ce liderul accepta cererea sa ii opreasca temporar raportul.


 • KlimadeR, Serkone, Vulpea and 5 others like this