Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Most Liked Content


#120089 Sugestii pentru server

Posted by Alddy on 20 August 2017 - 04:41 PM

Sugestie:După 3 sau mai multe luni să se şteargă automat o sancţiune din LP.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pentru ca de exemplu, se apuca un player nou de SA:MP si nu stie ca sanctiunile ii fac un rau mai tarziu cand va vrea o functie, cand ajunge la level maricel si ceva zile in factiuni nu poate aplica la lider/helper, pentru ca era newbie si nu ştia de sancţiuni si ca fiecare, vrei sa te distrezi, faci dm, injuri chestii, pana la urma e un joc nu in viata reala sa te abtii de la orice, nu consider ca e necesar sa ai o sanctiune pe toata durata contului, sa expire si asa poti face ceva cu contul, daca ai strans deja 3 sanctiuni nush, ban jail mute, deja iti poti face alt cont si toata munca pe care ai depus-o facand contul se duce drc, asa mai bine joci cu gandul, ma joc fac contul bun, sanctiunile expira si pot sa incerc sa iau o funcţie.

Alte detalii:mai sus guys


 • Deaglew0w, CATALIN, Cosmin77 and 53 others like this


#121395 Sugestii posturi de radio (/carradio, /mp3)

Posted by coxet on 22 August 2017 - 05:11 PM

Nume radio: Coxet http://coxet.com

Link audio: http://37.59.207.68:8000/ si http://37.59.207.68:8000/listen.pls (Download Playlist)

 

Am venit si eu cu o propunere la dumneavoastra, trap romanesc, am vazut ca nu aveti. Este un concept nou si am fi foarte recunoscatori daca ne oferiti acesta oportunitate de a fi la dvs pe server! Pace si respect! 
PS: Am vazut ca sunteti anti radiouri care nu sunt de durata, pot sa va asigur ca radiourile create de noi sunt inca din 2011 pana in prezent si nu o sa fiti dezamagiti. :) <3

 

Va multumesc anticipat pentru sansa oferita!


 • Ksenon, EndeK, Deaglew0w and 38 others like this


#94793 Sugestii legate de mafii

Posted by LuckyLucianoRLT on 14 July 2017 - 09:02 PM

Sugestie: Sugerez ca besturile si in principiu scorurile sa nu se mai calculeze in functie de kill`uri ci-n functie de damageul pe care-l dai astfel am scapa de acesti KS`eri pe care-i gasim pe turf sau cei care pur si simplu ies de pe turf. Ganditi-va doar de cate ori s-a intamplat sa dati 90 dmg si dupa sa vina 1 in hit si aia e... Este oribil... 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar ajuta foarte mult sa se defineasca cu adevarat mafiotii care chiar merita sa primeasca acel best nu cel care doar vine si ia laurii.

Alte detalii:  Nu copiati ideea doar sustineti-o cu un +1 daca e nevoie.


 • Ksenon, Webster, Reus and 24 others like this


#78675 Sugestii pentru server

Posted by Blondu on 18 June 2017 - 05:20 PM

Sugestie: Rob System 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Scrie mai jos.

Alte detalii: As propune sa nu se mai dea /rob in bizzuri ca pe orice server, si sa se dea in casele jucatorilor. Sa se poata da in grupe de maxim 4, masina nu sa fie neaparat personala sau de factiune, ci sa fie obligatoriu de 4 locuri, ca sa incapa toata echipa de rob. Cand dai /rob sa iti apara o masca pe fata si o vesta ceva pe tine sa se vada ca esti robber. Ai putea da /rob in casa intr-un checkpoint iar apoi sa se spawneze 8 cutii in casa random. Cei 4 trebuie sa ia intr-un timp cat mai rapid cutiile, si sa le bage in portbagajul masinii, apoi sa le duca in checkpoint. Politistilor le va aparea ca cei 4 au dat rob dupa 20-30 secunde dupa ce acestia au dat enter la comanda, ca sa aiba timp sa ia macar 2-3 cutii. Propun ca o data intrati in jail, doar cei care au intrat cu wanted 4+ sa poata sa si evadeze. Un sistem de evadare ar fi o comanda gen /escape, sa fie un grup de minim 2 si maxim 4 si o data accesata comanda /escape sa apara in curtea jailului piese pentru o masina, 4 sa zicem (volan,roti,motor,frane). Ele sa fie ascunse bine. Si sa existe la National Guard membri care sa stea de paza, o echipa de paza (cu tot cu raport) pentru acesti jucatori care vor sa evadeze. Sa poti evada doar la ore fixe sau la si jumatate eventual. Sper ca am putut ajuta, mi s-ar parea cu totul diferit fata de altcineva. Ar fi genial si ar starni interesul tuturor sa dea rob in acest fel, si chiar si escape.


 • EndeK, TouseN, Morphine and 19 others like this


#100025 Sugestii legate de mafii

Posted by Cyrexw0w on 22 July 2017 - 12:08 AM

Sugestie: sa poti merge cu masina pe turf
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cu totii stim ca atunci cand intram pe turf cu o masina suntem dati jos din ea, aceasta sugestie ar fi de folos deoarece sa zicem ca ai un turf unde nu ai pozitie pe caldiri etc, ce faci atunci? Evident vei incerca sa faci o baricada cu masinile factiunii.
Alte detalii:Sper sa fie luata in considerare

Sugestie:Odata la 1 minut sa se puna un punct mafiei care a atacat turf ul
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:deoarece cu totii stim ca va fii mult mai usor de iei un turf . Un exemplu ar fi, un war dureaza 20 mn, in acele 20 de min sa se stranga 20 de puncte pe fiecare minut, eu zic ca ar ajuta mafia care a atacat foarte mult
Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare sugestia

Sugestie: Mesaj la intrare pe turf
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cu totii stim ca in fiecare mafie este cate un post hunter. Cu aceasta sugestie ar ajuta foarte mult membri sa nu primeasca fw cat si lideri sa inchida cat mai putine posturi.Un exeplu de mesaj la intrarea pe turf ar
fi, ,You entered the turf'' iar atunci cand ai iesit de pe turf sa iti apara , , You have left the turf''. Dupa parerea mea ar ajuta foarte mult
Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare
 • K3nnTXXL, Luchian, SLYCK and 17 others like this


#135313 Sugestii posturi de radio (/carradio, /mp3)

Posted by coxet on 18 September 2017 - 06:54 PM

Nume radio: DropSignal 

Link audio: http://188.165.152.4...ndex.html?sid=1

 

Salut din nou, acesta este tot radioul meu si il detin din 2011. Am inteles ca se cauta radiouri ok si cu uptime :)

https://www.facebook.com/DropSignal/


 • Alddy, Hoppa., Radu and 14 others like this


#112611 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK on 09 August 2017 - 05:10 PM

Sugestie: Schimbarea delay-ului la fail.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Daca ai multe turfuri nu poti da attack pentru ca primesti attack din alta parte mereu.

Termini un war si dă cealaltă mafie.

Alte detalii:

Prinzi attack daca dai primul (14:00) sau daca intervine o mafie din alt oras.

Un delay de 25/30minute ar fi foarte ok pentru fail puncte/membrii.

Un war dureaza 20 de minute, daca mafia X primeste fail, mafia X primeste 25/30 minute delay - mafia Y pe care mafia X a atacat-o are timp sa dea war unde doreste.

Daca mafia Y este atacata de cealalta mafie din oras (Z) (prezent doar in LS/LV pentru că SF are doar 2 mafii, ceea ce este unfair as fuck), mafia Y incă are 5/10 minute timp dupa terminarea acelui war  să dea attack unde dorește.

 

Sugestie: Remodelarea turfurilor.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Unele turfuri sunt prea mici pentru 20 de membrii x2 mafii = 40 membrii pe turf, devine mai mult un fel de Paint pe echipe (ex. turf 6/5 etc.)

Schimbarea unora sau remodelarea tuturor in turf-uri egale/aproape egale ar fi mult mai bine.

Alte detalii: Ar trebuii impartite turfurile cu pozitie (turf 10, 7, 1, 16) in mai multe turfuri unde ambele mafii sunt egale dpdv al pozitiei.

De exemplu pe skate (turf10) daca ai 5 oameni pe partea opusa pe unde poti sa urci, castigi turful usor.

Turf 7 are mall de langa turf 5 + cladirea unde este aproape imposibil sa scoti pe cineva.

Turf 1 are acea locatia la PNS unde cu greu te scoate cineva.

^ Astea doar in LS, mai este parcare LV, groapa LV, si pe SF cladirile de pe turf 54/55 etc.

 

 

~ Intr-o zi se pot face toate de mai sus, s-ar schimba foarte mult atmosfera war-ului.


 • qTalonBOMBARUSA, xAdrian, Sh4dow. and 13 others like this


#119754 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK on 20 August 2017 - 09:11 AM

Sugestie:

 

1. Daca ai peste 95 viata+ sa nu poti lua "pastila" de HP de pe jos.

2. Remodelarea turfurilor, unele sunt prea mici, altele prea mari cu prea multe pozitii.

3. Cand omori pe cineva / esti omorat de cineva sa apara in chat de cine / pe cine, arma si distanta kill-ului, si o optiune sa dai tog la acest lucru.

4. Delay modificat atunci cand dai fail unei mafii, fie de puncte/oameni. Un 30 de minute would be ok!.

5. Combat shotgun-ul sa fie adus la damage-ul normal, nu nerfuit, zici ca trag cu apa in dușmani, e rea arma, macar puneti-o la r3+ daca tot e, n-ai de ce sa o folosesti oricum.

 

Niste statistici pentru mafioti pe panel, gen leaderboard cu cele mai multe kills, deaths, used drugs, etc. si o mapa cu toate turfurile updated in timp real si mafia care controleaza turfu'.

 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca war-uri frumoase si pentru ca mafioti.

Alte detalii: -


 • Blondu, Sh4dow., ZAKO and 12 others like this


#120112 Sugestii pentru server

Posted by C H O W D E R on 20 August 2017 - 05:20 PM

Sugestie:Sa se adauge o noua mafie in orasul San Fierro. In LS/LV sunt 3 mafii, de ce nu pot fi si in SF? Sa se aranjeze turfurile incat sa se incadreze cele 3 mafii din SF. Aceasta sa poarte numele de 'The Yakuza Familly' sau 'Mungiki Boyz Mafia'. Aceste skinuri nu sunt purtate/implementate intr-o factiune. Acestea sa fie skinurile aceseti mafii :

Skin_49.png 2.Skin_229.png  3. Skin_170.png 4. Skin_203.png 5. Skin_204.png 6.  Skin_193.png.

Hq-ul acestei mafii sa fie situat aici : http://imgur.com/a/NkflV

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Sa fie si in SF frumos cu 3 mafii.

Alte detalii:Succes.


 • qTalonBOMBARUSA, Rawen, DivisioN and 11 others like this


#120522 Sugestii pentru server

Posted by CATALIN on 21 August 2017 - 12:48 PM

Sugestie: Sa fie implementat un minim de ore pentru intrarea in orice factiune

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ca sa nu se intre pe pile cum se intra acum

Alte detalii:Ijp4fJp.png


 • qTalonBOMBARUSA, Eduard.NG, Radu and 10 others like this


#65569 Sugestii pentru server

Posted by Verhoiansk99 on 21 May 2017 - 11:47 AM

Sugestie: 1. Dealership

Sa fie adaugata in Dealership si Mountain Bike, pe langa BMX.

2. Factiuni pasnice

Sa fie adaugata si o factiune prin care sa poti tracta masinile de pe strada ca mecanic/munctior cu masini ca cele pe care le au mecanicii (acele camioane cu carlig), dar prin care sa poti da si refill/repair jucatorilor ce au nevoie.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: 1. Prinde mai mult ca BMX (aproximativ 135 km/h) si e la fel de practica. 2. In ceea ce priveste propunerea cu factiunea, e practic, e role-play si aduce o sansa in plus celor ce vor sa intre intr-o factiune si, fie au level prea mic, fie vor sa incerce ceva pasnic. Este practic si frumos.

Alte detalii: Va multumesc pentru atentia acordata! Imi cer scuze pentru deranj! De asemenea, doresc sa adresez scuze in cazul in care am gresit orientarea propunerilor. Nu am considerat ca a doua propunere ar trebui adresata topicului cu factiuni pasnice, ci serverului! Inca o data, va multumesc pentru atentie! Va salut!


 • analfaboss, CostiADV, Z0RYFik and 9 others like this


#65471 Sugestii legate de mafii

Posted by Alddy on 21 May 2017 - 08:36 AM

Sugestie:Dupa ce intri cu masina pe turf sa mai poti merge cu ea 5-10 secunde.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pai daca ai hq pe cealalta parte a turfului trebuie sa ocolesti ogramada sa ajungi la ceilalti mafioti, si daca intri pe turf faci 2-3 minute pana acolo pe jos, consider ca este o sugestie buna sa poti merge cu masina 5-10 secunde pe turf si sa ajungi macar la jumatea lui.

Alte detalii:


 • KETO., Cristiw0w, Becali4EveR.Power and 8 others like this


#65755 Sugestii pentru server

Posted by NexTTT on 21 May 2017 - 04:22 PM

Sugestie:

Sa se adauge comanda /coin <id> <sumă>

 • cum spune şi titlul, comanda /coin ar trebui să fie folosită sub forma /coin <id> <sumă>, pentru a evita eventualele înşelătorii
 • când un jucător foloseşte comanda /coin <id> <sumă>, să-i fie afişat în chat mesajul:

Ai trimis o cerere de coin jucătorului x.

 • iar celui căruia i-a trimis cererea, să-i fie afişat mesajul:

​> X te-a invitat să joci coin cu el, tastează /accept coin <id> <heads/teals> pentru a accepta.

 • când unul dintre ei câştigă, să fie afişat mesajul pentru toţi:

* X played coin with Y, X chose 'heads' and won.

 • şi mesajul pentru câştigător:

(+) Ai câştigat $suma.

 • când unul dintre ei pierde, să fie afişat mesajul pentru toţi:

* X played coin with Y, X chose 'teals' and lose.

 • şi mesajul pentru pierzător:

(-) Ai pierdut $suma.

 

Exemplu:

Coşo (id 1) şi Apollo (id 2) - 

 

Coşo foloseşte comanda /coin 2 1000

 

» mesajul afişat pentru Coşo

Ai trimis o cerere de coin jucătorului Apollo.

 

» mesajul afişat pentru Apollo

​> Coşo te-a invitat să joci coin cu el, tastează /accept coin 1 heads/teals pentru a accepta.

 

» Apollo foloseşte comanda /accept coin 1 heads şi câştigă, în chat vor apărea următoarele mesaje

 

» mesajul afişat pentru cei din jur

* Apollo played coin with Coşo, Apollo chose 'heads' and won.

 

» mesajul afişat pentru Apollo

(+) Ai câştigat $1000.

 

» mesajul afişat pentru Coşo

(-) Ai pierdut $1000.

 

» este asemănător cu cel de la /dice

 

PRIN COMANDA /COIN SA PUTEM DA PE O SUMA MAI MARE DECAT LA DICE.

 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:  Nu toate jocurile de noroc se intampla la cazino, ca si in viata reala, mai sunt si la colt de strada niste oameni care joaca asa. Ar fi mai realist.


 • Skythius, AngryOwl, Kuga and 6 others like this


#86208 Sugestii legate de mafii

Posted by hippo PAR ANORMAL on 02 July 2017 - 07:29 PM

Sugestie: In San Fierro sunt 14 turfuri, in LS 21 si LV la fel, 21 de turfuri.

Dar de ce sa nu fie la fel? Adica, e mai greu in San Fierro. Intr-adevar, ai mai multe waruri, dar sa zicem ca mafiile sunt echilibrate, aproximativ, conteaza cel mai mult pozitiile care pot avantaja mafia care ataca, dar revenind, mafii echilibrate dar cu cladiri avantajoase attackerilor = win turf, dupa care acestia o sa aiba un deelay si mafia adversa din SF o sa dea back, luand turful si tot asa.

In LV treaba sta putin altfel, daca Crips au 0 turfs, RDT 15 turfuri si russian 6, batalia va fi in mare parte russian -- RDT, crips daca ia un fail trebuie sa astepte 40 de minute, deoarece daca russian da fail rdt vor vrea sa-i atace ei neavand deelay, daca ia turful russian scapa cu 40 de minute, daca mai intra si mafii din alt oras peste LV poate dura o ora un attack, adica 2 waruri pe seara pe cand RDT pot avea 7-8, nu suna corect. 

Plus ca, in san fierro pe langa ca turfurile sunt mici si pozitionate prost, majoritatea cladrilor importante fiind impartite pe 2 turfuri astfel neputand exploata turful in adevara sa valoare.

De ce sa nu fructificam warurile, sa fie la fel pe aceleasi turfuri? Nu cred ca cineva din SF nu va fi de acord cu lucrul acesta. 


 • Cosmin77, bLindatu HARDCORE, ZAKO and 5 others like this


#67914 Sugestii legate de mafii

Posted by Tobby on 26 May 2017 - 10:38 AM

Sugestie: Odata la 30 secunde sau 1 minut sa se puna 1 punct mafiei care are mai multi membrii pe turf.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pai, o mafie daca o are pe alta la puncte, nu mai vine pe turf, si asa se pierde un turf aiurea.

Alte detalii: Salut.


 • RAPSODY., K3nnTXXL, MAGiSEN and 5 others like this


#65747 Sugestii pentru server

Posted by NexTTT on 21 May 2017 - 04:16 PM

Sugestie: Deseori am intampinat sa fim blocati, sau sa fim in mijlocul desertului / oceanului, etc. Sa se adauge comanda [/suicide], pentru a ne omora, deoarece pana ne sinucidem 'Traditional' pierdem mult timp, asa macar sa pierdem 10-20k pentru a nu fi in 'zadar'

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Am economisii timp.


 • Kabbalah, Stefan/Skarr, d3nnis001 and 5 others like this


#104083 Sugestii legate de mafii

Posted by Blondu on 27 July 2017 - 12:28 PM

Sugestie:

1. Daca esti in afara turfului sa nu poti scade viata celui de pe turf si invers, asa mi se pare normal. Sunt sigur ca exista un astfel de sistem pentru ca asa este pe alt server, deci se poate face acest lucru, ar ajuta foarte mult pentru ca se fac multe lucruri de genul sa te omoare din afara turfului, etc.

2. Propun sa ai voie cu moduri cleo chiar daca esti mafiot. Vin cu mai multe argumente: De exemplu, care este diferenta dintre un civil care vine la paint si un mafiot la war? Nu este nici macar o diferenta, amandoi trag in alti jucatori, civilul are sensitivityfix.cs, si alte moduri bagate in cleo iar mafiotul nu. Fac aceasta propunere in special pentru legalizarea fast connect, nu pentru moduri .cs sau .asi. Presupun ca nu dati voie cu cleo pentru ca se pot ascunde coduri si moduri interzise. Total de acord.. dar.. stiu foarte bine si ca exista acele programe pentru teste teamviewer prin care poti vedea orice urma. Daca cineva a avut un cod numit renko.cs de exemplu si l-a redenumit digihp.cs, tot apare in programele acelea urma de renko. Sa zicem ca in folderul cleo la un test teamviewer nu gasiti nimic, decat fast connect si inca un mod oarecare .cs. Adminul respectiv poate deschide jocul din bara suspectului si sa apese pe diferite butoane, de exemplu F2/3/4/5 (astea sunt cele mai frecvente pentru coduri, oricine stie). Adminul incercand tastele va vedea ca se activeaza codul, nu? Acestia pot cauta si in chat log mesaje precum renko, aimbot, etc., pentru ca apar. Sunt o groaza de moduri, prin care adminii chiar isi pot da seama daca unul e codat sau nu, chiar si fara teste teamviewer, acolo unde jucam eu era o vorba: "nu poti prinde un codat decat punand un alt fost codat sa se uite pe el". Ar trebuii marit staff-ul cu oameni de calitate care sa va ajute. Chiar si membrii oarecare ai serverului, nu neaparat mafiotii, ar trebui sa beneficieze de fast connect pentru ca in ultimul timp serverul este 1000/1000 de dimineata pana noaptea, totusi.. ti se ia tot cheful de joc pana iti intra sa il joci.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Am scris mai sus.

Alte detalii: Multumesc. Rog ca cine este de acord sa sustina propunerea pintr-un like.


 • CATALIN, Limitless, qSebi and 5 others like this


#129663 Sugestii legate de mafii

Posted by ZeL. on 06 September 2017 - 09:43 AM

Sugestie: O sala de antrenamente pentru fiecare mafie unde poti sa dai /buygun la orice arma indiferent de rank.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca acolo ai putea da /buygun la orice arma indiferent de rank fara a consuma mats.

Alte detalii: Poate o bagati si voi ca e foarte utila.

 

Sugestie: Comanda /ft (faction test) si id, cand o folosesti jucatorul respectiv sa primeasca rank 0 in factiunea respectiva si sa i se dea /tog si /turn off la toate comenzile posibile, cand a trecut testul, tester-ul sa dea /members -> jucatorul respectiv cu rank 0 -> trecut / picat testul si sa poata intra in HQ sa dea order pentru proba deagle in cazul mafiilor.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca este mult mai util asa si nu vad de ce nu.

Alte detalii: Sper sa se bage.


 • Blondu, SkizoDie, Bluequality and 4 others like this


#125905 Sugestii pentru server

Posted by cosminzOru on 29 August 2017 - 09:55 PM

Sugestie:Sa se adauge pe aeroporturile LS/LV/SF 2-3 elicoptere speciale pentru School Instructors la licenta de Fly

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Sa fie mai usor sa oferim licentele de fly, mai ales cand nu gasesti un elicopter sau mai apare cate unu si iti fura elicopteru in timp ce dai licenta si te trezesti cu mare post pe panel ca nu dai licenta la om si ii furi banii, e deja insuportabil pentru mine, mai ales cand vin civili sa ma injure si sa imi ia heli in timp ce dau licenta.

Alte detalii:Nu.


 • DennisHD, MrIonut, Suky and 4 others like this


#112800 Sugestii pentru server

Posted by Devil on 09 August 2017 - 11:25 PM

Sugestie: Este legat de Survival Arena (Battlegrounds). 

Cum locul 1 primeste ceva, si se straduieste consider ca este un premiu destul de mic, ca totul sa fie mult mai palpitant si avand placere sa joci, nu neaparat pentru bani sau altceva, sugestia mea este urmatoarea.

1. Locul 1 sa primeasca 5,000,000$ si 20 treasure points.

2. Locul 2 sa primeasca 2,500,000$ si 10 treasure points.

3. Locul 3 sa primeasca 1,250,000$ si 5 treasure points.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Implementarea sistemului va aduce mult mai multa lume si consider ca e mult mai frumos, pana la urma te plictisesti sa joci la Survival 2-3-4 meciuri si sa nu iei locul 1, sau daca il iei sa vezi ca iti da o amarata suma de bani 3,000,000$. Atunci cand primesti ceva mai 'pretentios' consider ca nu prea te poti plictisi si faci asta din placere.

Alte detalii: Daca apreciati sugestia mea, stiti ce trebuie sa faceti, hai noroc!


 • rTg, CosminAdv, PRESiDENT_OBAMA and 4 others like this