Jump to content

Welcome to Nephrite - Server de SA:MP Romanesc
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Most Liked Content


#159468 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK on 31 October 2017 - 08:02 PM

Sugestie:

1. Adăugarea pe panel a unor rank-uri pe care liderul il poate da la membrii, ex. coordonator, tester etc. care pot sa vorbeasca pe [/f] chiar daca este togf (in cazul mafiilor pentru coordonatori)

2. Remove Combat Shotgun, sau nerf-uit până când e balanced, acum dă prea mult dmg, înainte dădea prea puțin. Ori remove, ori testati sa fie balanced.

3. Adăugarea unei noi mafii în SF + turf-urile aferente. De ce? Pentru că-s doar 2, n-ai cu cine să te bați, n-ai cum să dai in alt oraș attack etc.  un total de 21 turfs sau chiar mai multe in SF nu strică având in vedere casele si toate pozitile frumoase din SF.

4. Când dai attack, si nu esti pe turf, poti sa dai in colegii tai, cand primesti attack si nu esti pe turf nu poti da in colegii tai, nu inteleg logica? Daca tot ati activat team damage, de ce sa nu poti da si outside turf cand primesti attack? Să abuzăm de bugul cu drugs? sau să cerem respawn la admini in continuu?

5. Scoateti greenwood-ul de la mafiile din LV/SF bagati o limuzina ceva, e cea mai nefolosita masina si doar incurca, orice mafie isi permite o limuzină.

6. Propun si remodelarea turfurilor deoarece unele sunt prea mici pentru 15v15 dar 20+v20+? Gen 33, e doar o pozitie acolo, corabia. Sunt multe turfuri de genul si strica tot farmecul de war-uri.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Am explicat.

Alte detalii: +1 poate bagă Ksenon și la mafii cv.

 

edit: // si cand da cineva attack pe tine, or sa te respawneze ori sa intrii asa pe turf, gen sa te mute in vw de war direct fara sa intrii hq.


 • Deaglew0w, DEViCE, iCristian and 41 others like this


#121395 Sugestii posturi de radio (/carradio, /mp3)

Posted by coxet on 22 August 2017 - 05:11 PM

Nume radio: Coxet http://coxet.com

Link audio: http://37.59.207.68:8000/ si http://37.59.207.68:8000/listen.pls (Download Playlist)

 

Am venit si eu cu o propunere la dumneavoastra, trap romanesc, am vazut ca nu aveti. Este un concept nou si am fi foarte recunoscatori daca ne oferiti acesta oportunitate de a fi la dvs pe server! Pace si respect! 
PS: Am vazut ca sunteti anti radiouri care nu sunt de durata, pot sa va asigur ca radiourile create de noi sunt inca din 2011 pana in prezent si nu o sa fiti dezamagiti. :) <3

 

Va multumesc anticipat pentru sansa oferita!


 • Ksenon, EndeK, Deaglew0w and 38 others like this


#168514 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK on 16 November 2017 - 05:38 PM

Sugestie: Mai jos.
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Mai jos.
Alte detalii: Mai jos.
 
Ok, poate de data asta se iau in considerare aceste propuneri pe care majoritatea "mafiotilor" le vrem.
0. (edit) remove c-bug warn de la combat shotgun, cum doar deagle se sanctioneaza, nu vad de ce si combat ul ti ar da stun cand faci acel c-bug.
1. Rank-uri speciale la factiune pe panel pe care doar lider ul le poate da. Ex. coordonator [mafii] / tester [orice factiune]. Coordonatorii de mafie sa poata vorbii pe /f chiar daca este togf.
2. ^ majoritatea mafiotilor folosesc /wt pentru a nu injura pe [/f] sau sa spameze, propun ca spam ul si injuriile pe frecventele de mafii, care nu sunt populare, sa nu fie luate in consideratie in cazul unei reclamatii, sau frecvente private cu parola.
3. Adăugarea unei noi mafii în SF + turf-urile aferente. De ce? Pentru că-s doar 2, n-ai cu cine să te bați, n-ai cum să dai in alt oraș attack etc.  un total de 25 turfs nu strică având in vedere frumusetea orasului. Aici este o poza cu o schita a turf urilor, 25 per oras. https://imgur.com/a/ShskT // orasul nu este mic deloc pentru a 3-a mafie, se poate face war si pe langa arena de curse, si pe la port unde sunt pozitii frumoase.
4. Team damage off pe turf, doar pe turf. De ce? Daca la cineva ii e ciuda pe tine, iti poate face post si iei FW aiurea, dai aiurea in colegi ca nu le vezi name tag-ul la distanta mare etc.
5. Recalculati masinile unei mafii, nu inteleg ce cauta un greenwood la o mafie, poate fi inlocuit cu o limuzina, ceva mai bun. 5 motoare, 3 huntley-uri si 2 sultane. savannele sunt buguite, nu poti trage peste ele ca au hitbox mare. 
6. Propun si remodelarea turfurilor deoarece unele sunt prea mici pentru 15v15 dar 20+v20+? Gen 33, e doar o pozitie acolo, corabia. Sunt multe turfuri de genul si strica tot farmecul de war-uri. // poza mai sus cu un posibil contur in care intra usor 25 turf uri pe oras.
7. Remove combat shotgun, sau nerf uiti l sa nu te omoare dintr un magazin de 7 gloante cu raza mare. Sau lasati-l asa si puneti-l la r5 ca are damage mare oricum.
8. Cand omori/esti omorat de cineva sa scrie in chat ex.
[war]: l-ai omorat pe "x" cu "y" de la distanta de "z" m.
[war]: Ai fost omorat de "x" cu "y" de la distanta de "z" m.
9. Rifle sa dea fix 25 dmg cum si m4 da fix 10. De ce? 4 shot-uri de rifle = kill. Is sanse sa ramana intr un hp si sa te bata, ceea ce e aiurea.
10. Skin uri diferite la fiecare mafie, se pot face 6+1 skin de fata la fiecare mafie. E aiurea sa vezi 2 mafii cu unele skin uri la fel. Am inclus si a 3-a mafie din San Fierro, "da nang boys".
idee: 
11. skin-uri la mafioti pe rank si automate cum sunt la departamente, de ce? looks nice. oricum avem /cskin acum, deci nu ne afecteaza in orice fel.
 
ksenon, please fix                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               +1 pls

 • Deaglew0w, iCristian, RED and 30 others like this


#135313 Sugestii posturi de radio (/carradio, /mp3)

Posted by coxet on 18 September 2017 - 06:54 PM

Nume radio: DropSignal 

Link audio: http://188.165.152.4...ndex.html?sid=1

 

Salut din nou, acesta este tot radioul meu si il detin din 2011. Am inteles ca se cauta radiouri ok si cu uptime :)

http://drop-signal.com

https://www.facebook.com/DropSignal/


 • iCristian, Alddy, Hoppa. and 28 others like this


#94793 Sugestii legate de mafii

Posted by LuckyLucianoRLT on 14 July 2017 - 09:02 PM

Sugestie: Sugerez ca besturile si in principiu scorurile sa nu se mai calculeze in functie de kill`uri ci-n functie de damageul pe care-l dai astfel am scapa de acesti KS`eri pe care-i gasim pe turf sau cei care pur si simplu ies de pe turf. Ganditi-va doar de cate ori s-a intamplat sa dati 90 dmg si dupa sa vina 1 in hit si aia e... Este oribil... 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Ar ajuta foarte mult sa se defineasca cu adevarat mafiotii care chiar merita sa primeasca acel best nu cel care doar vine si ia laurii.

Alte detalii:  Nu copiati ideea doar sustineti-o cu un +1 daca e nevoie.


 • Ksenon, Webster, Reus and 24 others like this


#148661 Sugestii legate de mafii

Posted by KRUEGER on 14 October 2017 - 02:23 PM

Sugestie: Sa se scoata combat shotgun-ul.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: 1. Poti trage prin "pereti" cu ea. 2. Putem evita post-urile cu pereti la war. 3. Daca prinzi un stun cu ea esti ca si mort, nu mai are ce sa-ti faca. 4. Unii fac acel bug sa poti avea gloante infinite la el, adica nu gloante infinite, practic se reincarca dar nu mai fac animatia. 

Alte detalii: Mi s-a luat de war-urile cu combat, as vrea sa fie ca pe vremuri. Doar m4, deagle si rifle.


 • iCristian, Cristiw0w, WorMeX and 17 others like this


#100025 Sugestii legate de mafii

Posted by Cyrexw0w on 22 July 2017 - 12:08 AM

Sugestie: sa poti merge cu masina pe turf
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cu totii stim ca atunci cand intram pe turf cu o masina suntem dati jos din ea, aceasta sugestie ar fi de folos deoarece sa zicem ca ai un turf unde nu ai pozitie pe caldiri etc, ce faci atunci? Evident vei incerca sa faci o baricada cu masinile factiunii.
Alte detalii:Sper sa fie luata in considerare

Sugestie:Odata la 1 minut sa se puna un punct mafiei care a atacat turf ul
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:deoarece cu totii stim ca va fii mult mai usor de iei un turf . Un exemplu ar fi, un war dureaza 20 mn, in acele 20 de min sa se stranga 20 de puncte pe fiecare minut, eu zic ca ar ajuta mafia care a atacat foarte mult
Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare sugestia

Sugestie: Mesaj la intrare pe turf
De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Cu totii stim ca in fiecare mafie este cate un post hunter. Cu aceasta sugestie ar ajuta foarte mult membri sa nu primeasca fw cat si lideri sa inchida cat mai putine posturi.Un exeplu de mesaj la intrarea pe turf ar
fi, ,You entered the turf'' iar atunci cand ai iesit de pe turf sa iti apara , , You have left the turf''. Dupa parerea mea ar ajuta foarte mult
Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare
 • K3nnTXXL, Luchian, SLYCK and 17 others like this


#112611 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK on 09 August 2017 - 05:10 PM

Sugestie: Schimbarea delay-ului la fail.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Daca ai multe turfuri nu poti da attack pentru ca primesti attack din alta parte mereu.

Termini un war si dă cealaltă mafie.

Alte detalii:

Prinzi attack daca dai primul (14:00) sau daca intervine o mafie din alt oras.

Un delay de 25/30minute ar fi foarte ok pentru fail puncte/membrii.

Un war dureaza 20 de minute, daca mafia X primeste fail, mafia X primeste 25/30 minute delay - mafia Y pe care mafia X a atacat-o are timp sa dea war unde doreste.

Daca mafia Y este atacata de cealalta mafie din oras (Z) (prezent doar in LS/LV pentru că SF are doar 2 mafii, ceea ce este unfair as fuck), mafia Y incă are 5/10 minute timp dupa terminarea acelui war  să dea attack unde dorește.

 

Sugestie: Remodelarea turfurilor.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Unele turfuri sunt prea mici pentru 20 de membrii x2 mafii = 40 membrii pe turf, devine mai mult un fel de Paint pe echipe (ex. turf 6/5 etc.)

Schimbarea unora sau remodelarea tuturor in turf-uri egale/aproape egale ar fi mult mai bine.

Alte detalii: Ar trebuii impartite turfurile cu pozitie (turf 10, 7, 1, 16) in mai multe turfuri unde ambele mafii sunt egale dpdv al pozitiei.

De exemplu pe skate (turf10) daca ai 5 oameni pe partea opusa pe unde poti sa urci, castigi turful usor.

Turf 7 are mall de langa turf 5 + cladirea unde este aproape imposibil sa scoti pe cineva.

Turf 1 are acea locatia la PNS unde cu greu te scoate cineva.

^ Astea doar in LS, mai este parcare LV, groapa LV, si pe SF cladirile de pe turf 54/55 etc.

 

 

~ Intr-o zi se pot face toate de mai sus, s-ar schimba foarte mult atmosfera war-ului.


 • qTalonBOMBARUSA, xAdrian, Sh4dow. and 13 others like this


#119754 Sugestii legate de mafii

Posted by SLYCK on 20 August 2017 - 09:11 AM

Sugestie:

 

1. Daca ai peste 95 viata+ sa nu poti lua "pastila" de HP de pe jos.

2. Remodelarea turfurilor, unele sunt prea mici, altele prea mari cu prea multe pozitii.

3. Cand omori pe cineva / esti omorat de cineva sa apara in chat de cine / pe cine, arma si distanta kill-ului, si o optiune sa dai tog la acest lucru.

4. Delay modificat atunci cand dai fail unei mafii, fie de puncte/oameni. Un 30 de minute would be ok!.

5. Combat shotgun-ul sa fie adus la damage-ul normal, nu nerfuit, zici ca trag cu apa in dușmani, e rea arma, macar puneti-o la r3+ daca tot e, n-ai de ce sa o folosesti oricum.

 

Niste statistici pentru mafioti pe panel, gen leaderboard cu cele mai multe kills, deaths, used drugs, etc. si o mapa cu toate turfurile updated in timp real si mafia care controleaza turfu'.

 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca war-uri frumoase si pentru ca mafioti.

Alte detalii: -


 • Blondu, Sh4dow., ZAKO and 12 others like this


#148672 Sugestii legate de mafii

Posted by Watiq on 14 October 2017 - 02:29 PM

Sugestie: Sa se adauge sa poti da /stopanim atunci cand esti pe drugs

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece mi s-a intamplat de foarte multe ori sa dau usedrugs si sa vina cineva sa ma omoare, iar eu fiind in animatia de la usedrugs sunt ca si mort.

Alte detalii: Cred ca multi mafioti ar vrea asta


 • xD3lt4., oLandezuFCVPLM, Jeely and 10 others like this


#65471 Sugestii legate de mafii

Posted by Alddy on 21 May 2017 - 08:36 AM

Sugestie:Dupa ce intri cu masina pe turf sa mai poti merge cu ea 5-10 secunde.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Pai daca ai hq pe cealalta parte a turfului trebuie sa ocolesti ogramada sa ajungi la ceilalti mafioti, si daca intri pe turf faci 2-3 minute pana acolo pe jos, consider ca este o sugestie buna sa poti merge cu masina 5-10 secunde pe turf si sa ajungi macar la jumatea lui.

Alte detalii:


 • KETO., Cristiw0w, Becali4EveR.Power and 8 others like this


#86208 Sugestii legate de mafii

Posted by hippo PAR ANORMAL on 02 July 2017 - 07:29 PM

Sugestie: In San Fierro sunt 14 turfuri, in LS 21 si LV la fel, 21 de turfuri.

Dar de ce sa nu fie la fel? Adica, e mai greu in San Fierro. Intr-adevar, ai mai multe waruri, dar sa zicem ca mafiile sunt echilibrate, aproximativ, conteaza cel mai mult pozitiile care pot avantaja mafia care ataca, dar revenind, mafii echilibrate dar cu cladiri avantajoase attackerilor = win turf, dupa care acestia o sa aiba un deelay si mafia adversa din SF o sa dea back, luand turful si tot asa.

In LV treaba sta putin altfel, daca Crips au 0 turfs, RDT 15 turfuri si russian 6, batalia va fi in mare parte russian -- RDT, crips daca ia un fail trebuie sa astepte 40 de minute, deoarece daca russian da fail rdt vor vrea sa-i atace ei neavand deelay, daca ia turful russian scapa cu 40 de minute, daca mai intra si mafii din alt oras peste LV poate dura o ora un attack, adica 2 waruri pe seara pe cand RDT pot avea 7-8, nu suna corect. 

Plus ca, in san fierro pe langa ca turfurile sunt mici si pozitionate prost, majoritatea cladrilor importante fiind impartite pe 2 turfuri astfel neputand exploata turful in adevara sa valoare.

De ce sa nu fructificam warurile, sa fie la fel pe aceleasi turfuri? Nu cred ca cineva din SF nu va fi de acord cu lucrul acesta. 


 • Cosmin77, bLindatu HARDCORE, ZAKO and 5 others like this


#67914 Sugestii legate de mafii

Posted by Tobby on 26 May 2017 - 10:38 AM

Sugestie: Odata la 30 secunde sau 1 minut sa se puna 1 punct mafiei care are mai multi membrii pe turf.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pai, o mafie daca o are pe alta la puncte, nu mai vine pe turf, si asa se pierde un turf aiurea.

Alte detalii: Salut.


 • RAPSODY., K3nnTXXL, MAGiSEN and 5 others like this


#104083 Sugestii legate de mafii

Posted by Blondu on 27 July 2017 - 12:28 PM

Sugestie:

1. Daca esti in afara turfului sa nu poti scade viata celui de pe turf si invers, asa mi se pare normal. Sunt sigur ca exista un astfel de sistem pentru ca asa este pe alt server, deci se poate face acest lucru, ar ajuta foarte mult pentru ca se fac multe lucruri de genul sa te omoare din afara turfului, etc.

2. Propun sa ai voie cu moduri cleo chiar daca esti mafiot. Vin cu mai multe argumente: De exemplu, care este diferenta dintre un civil care vine la paint si un mafiot la war? Nu este nici macar o diferenta, amandoi trag in alti jucatori, civilul are sensitivityfix.cs, si alte moduri bagate in cleo iar mafiotul nu. Fac aceasta propunere in special pentru legalizarea fast connect, nu pentru moduri .cs sau .asi. Presupun ca nu dati voie cu cleo pentru ca se pot ascunde coduri si moduri interzise. Total de acord.. dar.. stiu foarte bine si ca exista acele programe pentru teste teamviewer prin care poti vedea orice urma. Daca cineva a avut un cod numit renko.cs de exemplu si l-a redenumit digihp.cs, tot apare in programele acelea urma de renko. Sa zicem ca in folderul cleo la un test teamviewer nu gasiti nimic, decat fast connect si inca un mod oarecare .cs. Adminul respectiv poate deschide jocul din bara suspectului si sa apese pe diferite butoane, de exemplu F2/3/4/5 (astea sunt cele mai frecvente pentru coduri, oricine stie). Adminul incercand tastele va vedea ca se activeaza codul, nu? Acestia pot cauta si in chat log mesaje precum renko, aimbot, etc., pentru ca apar. Sunt o groaza de moduri, prin care adminii chiar isi pot da seama daca unul e codat sau nu, chiar si fara teste teamviewer, acolo unde jucam eu era o vorba: "nu poti prinde un codat decat punand un alt fost codat sa se uite pe el". Ar trebuii marit staff-ul cu oameni de calitate care sa va ajute. Chiar si membrii oarecare ai serverului, nu neaparat mafiotii, ar trebui sa beneficieze de fast connect pentru ca in ultimul timp serverul este 1000/1000 de dimineata pana noaptea, totusi.. ti se ia tot cheful de joc pana iti intra sa il joci.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Am scris mai sus.

Alte detalii: Multumesc. Rog ca cine este de acord sa sustina propunerea pintr-un like.


 • CATALIN, Limitless, qSebi and 5 others like this


#65472 Sugestii posturi de radio (/carradio, /mp3)

Posted by Alpheus on 21 May 2017 - 08:38 AM

Nume radio: Radio Virgin 

Link audio:  https://virginradio.ro/live/


 • Tode, WorMeX, Alexu and 4 others like this


#129663 Sugestii legate de mafii

Posted by ZeL. on 06 September 2017 - 09:43 AM

Sugestie: O sala de antrenamente pentru fiecare mafie unde poti sa dai /buygun la orice arma indiferent de rank.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca acolo ai putea da /buygun la orice arma indiferent de rank fara a consuma mats.

Alte detalii: Poate o bagati si voi ca e foarte utila.

 

Sugestie: Comanda /ft (faction test) si id, cand o folosesti jucatorul respectiv sa primeasca rank 0 in factiunea respectiva si sa i se dea /tog si /turn off la toate comenzile posibile, cand a trecut testul, tester-ul sa dea /members -> jucatorul respectiv cu rank 0 -> trecut / picat testul si sa poata intra in HQ sa dea order pentru proba deagle in cazul mafiilor.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Pentru ca este mult mai util asa si nu vad de ce nu.

Alte detalii: Sper sa se bage.


 • Blondu, SkizoDie, Bluequality and 4 others like this


#109654 Sugestii legate de mafii

Posted by GareTH on 04 August 2017 - 09:01 PM

Sugestie: Daca alt coleg trage in tine in timpul warului si sunteti in virtualworld normal sa iti scada damage.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: La sfarsitul warurilor cand te da in virtualword-ul normal si imediat o alta mafie da atack pe mafia ta, trebuie sa cauti o masina sa bubui sau sa faci DM pe o masina sau alte variante si asa se pierde din timpul warului.

Alte detalii: Cand esti in virtualworld-ul warurilor sa fie lafel si colegii sa nu dea damage intre ei.
 • MadSAKALU, SLYCK, Baph0met and 4 others like this


#107812 Sugestii legate de mafii

Posted by Cristiw0w on 01 August 2017 - 04:01 PM

Sugestie:Propun să se interzică această poziție 

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?:Păi tu fiind acolo poți să-i vezi pe unde vin, și dacă sunt mai mulți în groapa aia nu prea ai șanse să urci.

Alte detalii:-


 • DivisioN, ZAKO, MadSAKALU and 4 others like this


#157911 Sugestii legate de mafii

Posted by Jeely on 29 October 2017 - 01:25 PM

Sugestie: Cand esti in timpul warurilor si iti expira licentele de gun/drive sa primesti unele temporare intre  20-22

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: deoarece toti stim cum e sa stai dupa un instructor 10 ore.

Alte detalii: Ba eu sper ca ie buna


 • Buzunarellu, Scr1m, MAGiSEN and 3 others like this


#150107 Sugestii legate de mafii

Posted by Vulpea on 16 October 2017 - 07:22 PM

Sugestie: Banip membrilor din mafie prinsi cu cheat-uri.

De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Consider ca un membru prins cu programe ilegale sa nu mai aiba dreptul de a se juca pe orice cont cat timp este acel ban.

Alte detalii:Cred ca si restul liderilor sunt de acord.


 • Benatar, Shade, DivisioN and 3 others like this